taske
9 juni, 2015

Byd velkommen til Gentlesupply.dk

By Billig-Mode.dk

Gentlesupply-sort

Vi har været på besøg hos Gentlesupply.dk hvor vi har taget et kig på deres udvalg, service og øvrige fordele. Gentlesupply er en dansk forhandler af elegante og eksklusive moderelaterede produkter til mænd. Hos webshoppen finder du et enestående udvalg af tasker, sleeves og accesories til moderigtige mænd. I artiklen vil du blive præsenteret for den omtalte webshop, som blev lanceret i juni 2015.

Gentlesupply – Tasker, sleeves og accesories til mænd

Klikker du dig forbi Gentlesupply.dk, vil du opleve en flot og overskuelig webshop med et stort udvalg af modeprodukter til herre. Nedenfor kan du få et indtryk af, hvad du kan shoppe hos forhandleren:

  • Tasker
  • Sleeves
  • Slips
  • Armbånd
  • Punge

Historien bag virksomheden begyndte med et møde mellem grundlæggeren af webshoppen og en stilet mand fra New York. Grundlæggeren blev inspireret af mandens sans for mode og elegance. De to mænd blev i den forbindelse enige om, at der manglede en side, hvor mænd kunne få inspiration til en mere unik og samtidig moderne påklædning.

tasker og sleeves

Gentlesupply sælger udelukkende tasker og accesories i høj kvalitet til manden, som går op i sin stil. Forhandleren har bl.a. et stort udvalg af moderigtige armbånd, som kan erhverves til overkommelige priser.

Armbånd

armbåndModel: Dynamit

Pris: 149 kr.

På shoppen faldt vi over dette armbånd, som vi finder ekstra interessant. Dette armbånd er udført i smukke sorte perler af sten. Vi er vilde med dette armbånd, da det egner sig til alle stilarter. På trods af det meget simple design er denne type armbånd blandt de mest populære indenfor modeverdenen.

Her får du altså et moderne armbånd i tidsløst design til en skarp pris på blot 149 kr.

                                              Inspiration

ur             Skærmbillede 2015-06-09 kl. 22.25.56             ur1

 

Derfor skal du handle hos Gentlesupply

  1. Stort udvalg af moderigtige produkter
  2. Hurtig og sikker levering til hele Danmark
  3. Gratis levering på alle produkter
  4. Fuld returret på alle produkter

Vi kan varmt anbefale af følge den omtalte webshop på Facebook, hvor du bliver holdt opdateret med nye produkter, konkurrencer og meget mere:

Gentlesupply

OBS: Dette indlæg er sponsoreret