Gestuz
5 november, 2014

Gestuz læderjakke

By Billig-Mode.dk

Er du blandt mange af de danskere, som i øjeblikket leder efter en Gestuz læderjakke, så er du landet på den rigtige artikel. Vi har kigget på trenden omkring Gestuz læderjakker, især omkring hvad der er specielt ved netop disse læderjakker. I den forbindelse har vi naturligvis også været inde og søge viden omkring producenten, Gestuz.

Gestuz læderjakker

gestuz læderjakkePris: 2195 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Denne Gestuz læderjakke betegnes som en af de klassiske modeller, som vil klæde enhver pige og kvinde. Det er en kort model med ganske få detaljer. Der er to sidelommer med lynlåslukning, hvor der er plads til de mest nødvendige ting på farten.

Det er muligt at rengøre jakken ved at benytte sig af særlig læderrensning. Det er en populær Gestuz læderjakke, som ofte er udsolgt hos de danske forhandlere. Du skal dermed være heldig, hvis du skal finde læderjakken i den ønskede størrelse.

Gestuz “Dornic” læderjakke

gestuz læderjakkerPris: 2195 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Kan du lide stilen, og har du økonomien til det, kunne denne Gestuz Dornic læderjakke ligeledes være et interessant valg. Den adskiller sig fra mange andre vinterjakker med sin nedfaldende krave og øvrige detaljer. Længden kategoriseres som normal, mens ærmerne er forholdsvis lange.

Hos Zalando kan du lige nu købe denne Gestuz læderjakke i en lang række størrelse.

 
 

Om Gestuz

Gestuz er en forholdsvis ny producent, som blev grundlagt i 2007. Det er en dansk virksomhed, som er ejet af Lene Boesen og Sanne Sehested Nielsen. Gestuz (udtales DSHESTES) tilbyder moderne tøj til damer, hvor man opleve forskellige stilarter indenfor tøj og mode. Gestuz er først med de nyeste trends, hvor der er fokus på detaljer og høj kvalitet. Det er bestemt ikke et billigt mærke, men du kan regne med, at tøjet er fremstillet af det bedste materiale. De producerer til forskellige anledninger – både fritid og festlige begivenheder. Zalando.dk er blot en af de mange danske forhandlere, der kan tilbyde dig det moderigtige tøj.

Andre populære populære i læder