ghd
20 august, 2014

GHD glattejern tilbud

By Billig-Mode.dk

Hvis du har læst vores store test af glattejern har du nok opdaget, at GHD glattejern er med i vores top 3. Siden offentliggørelsen af vores test har vi mødt en stor interesse i at læse mere om GHD og deres populære glattejern. Forud for denne artikel har vi været i gang med at teste en lang række glattejern fra producenten. I guiden kan du dermed forvente at læse om de bedste- og billigste GHD glattejern på markedet. Derudover vil vi hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på glattejern fra GHD.

ghd glattejern udsalg

GHD

GHD blev grundlagt i januar 2001, og blev hurtigt en stor succes i store dele af verden. Efter blot 2 år på markedet – i 2003 havde producenten en omsætning på hele 12 millioner pund. Væksten fortsatte og i 2007 kunne GHD prale med en årsomsætning på 115 millioner pund. I 2014 er GHD kendt for at lave nogle af de absolut bedste hårstylingsredskaber i verden.

GHD er kendt for følgende produkter:

GHD glattejern ligger ikke i den billige prisende, men man kan være sikker på, at kvaliteten er i top. GHD benytter sig de nyeste teknologier, hvilket sikrer et godt resultat hver gang. Der er efterhånden rigtig mange forhandlere af GDH produkter, hvilket har presset priserne i bund. Det vil derfor være anbefalesværdigt at sammenligne priser hos de mange butikker og finde frem til den billigste pris. I det følgende afsnit afslører vi, hvor du kan finde relevante tilbud på glattejern.

Alternativ: Glattejern fra Remington

Billige GHD glattejern

Som vi allerede har inde på er GDH fladejern normalt ikke særlig billige, men der er alligevel et hvis. Hvis man er heldig at finde et tilbud, kan man nemlig få anskaffet sig et billigt GHD glattejern.

ghd glattejern tilbudFør pris: 1399 kr.

Ny pris: 1198,84 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Her er det første gode tilbud  på et GHD glattejern, hvor du har mulighed for at spare 10 % af prisen. Modellen hedder Classiv IV Styler og er en af de bedst solgte glattejern i Danmark.

Med dette styling jern kan du både lave krøller, volume og sommerwaves. Denne styler afgiver negative ioner, hvilket er med til at reducere statisk elektricitet. Selvom der ikke er tale om et krøllejern, er den lige så effektiv til at krølle håret, som den er til at flade. Den helt store fordel ved dette stilrene fladejern er, at det bliver varmt i løbet af 15-25 sekunder. Du skal altså ikke vente evigheder på, at jernet er klar til brug.

Du kan med fordel tage dette fladejern med på rejsen, da styleren tilpasser sig netop den strømspænding, der er i stikkontakten det pågældende sted. Tidligere kunder har valgt at give dette produkt 5 ud af 5 stjerner.

 

billige ghd glattejernFør pris: 1599 kr.

Ny pris: 999 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Hvis du ønsker at finde billige GHD glattejern, så får du et rigtig godt bud her. Såfremt du er hurtig, kan du spare næsten 38 % på dette farverige fladejern. Modellen hedder Winter Wonderland Collection V Styler Straightener, som er en af de seneste glattejern fra GHD.

Der er tale om en limited edition, som kun er produceret i et begrænset antal. Det er et unikt fladejern, som skifter farve afhængig af, hvordan lyset falder på det. Udover selve styleren medfølger der også en praktisk taske og 2 frisørclips. Ledningen er på hele 2,7 meter, så du ikke er tvunget til at stå helt tæt på en stikkontakt. Du kan bruge dette stylerjern til at lave både krøller og bølger. Som ved de fleste andre billige GHD glattejern får du 2 års garanti.

 

 

ghd glattejern

Før pris: 1299 kr.

Ny pris: 1199 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Det sidste GHD glattejern tilbud vi vil kigge på, drejer sig om modellen Pastel Collection IV Styler Jade.  Farven er mint grøn, men det er også muligt at købe fladejernet i både blå og lilla.

Den har en lidt rund form, som gør det muligt at lave både krøller, svip, bølger og glatte. Selvom du køber dette såkaldte “glattejern”, kan det altså megt mere end bare at glatte. Du er dermed ikke tvunget til at have den samme frisure til de mange festlige arrangementer.

En ny sikkerhedsfunktion sørge for at slukke glattejernet, hvis det har været inaktivt i 30 minutter.

 

 

Hvis de overstående produkter er ikke noget for dig, skal du ikke gå i panik. Hos forhandleren, Nicehair, har de nemlig en lang række andre billige GHD glattejern, som du kan kigge nærmere på. Umiddelbart er det den danske forhandler med de bedste tilbud på glattejern fra GHD pt.

Kilde: http://www.ghdhair.com/dk/