Philips glattejern
27 marts, 2014

Glattejern test

By Billig-Mode.dk

glattejern test

Glattejern tilbud

Vi har rigtig mange kvindelige læsere her på bloggen, som har været flittige til at sende mails ind til redaktionen. En af de ønsker der er kommet mange gange er ønsket om at lave en glattejern test. Søger man på Google efter et glattejern, så vil man lynhurtigt blive præsenteret for mange millioner resultater. Det kan hurtigt blive en udfordring at finde det rette glattejern, hvilket er grunden til, at vi har valgt at bruge tid på at lave en glattejern test.

Vi har udvalgt de 5 mest populære glattejern i øjeblikket og undersøgt, om de er pengene værd. Derudover har vi vurderet hvilke af de 5 udvalgte glattejern, der er de bedste.

Inden vi gik i gang med selve testen besluttede vi os, hvilke parametre vi mente der var de vigtige. Først og fremmest er der ingen tvivl om, at ydeevnen er en rigtig parameter, da det handler om, hvor godt glattejernet er til at glatte håret. Dernæst testede vi glattejernene på opvarmningstiden, da de fleste foretrækker et fladejern, der hurtigt bliver varmt og klar. Vi har naturligvis også tænkt på brugervenlighed, da det helst skal være nemt at håndtere et fladejern. Sidst, men ikke mindst har vi også haft prisen med i vores overvejelsen. Det billigste fladejern er nemlig ikke nødvendigvis det dårligste, samtidig med at det dyreste fladejern ikke altid er det bedste.

Glattejern test 2014

Vi ved godt, at der findes rigtig mange glattejern test på nettet, men mange af dem er forældet og / eller ikke særlig gennemarbejdet. Derefter vil vi lave en helt ny glattejern test anno 2014, hvor der er fokus på de mest populære glattejern på markedet lige nu.

Testvinder – HH Simonsen glattejern

HH Simonsen glattejern

Mærke: HH Simonsen

Pris: 699 kr. (Vejledende pris: 799 kr.)

Forhandler: Nicehair.dk

 

Testvinderen i vores store glattejern test blev dette fantastiske glattejern fra mærket HH Simonsen. Modellen hedder “True Divinity” og er blot en af de mange glattejern fra HH Simonsen. Dette glattejern imponerer dog både hvad angår performance, design og funktionalitet. Dette glattejern har en imponerende hurtig opvarmningstid på blot 5 sekunder, hvilket er den hurtigste tid i vores test af glattejern. Glattejernet er udstyret med en temperaturregurlering, så du kan skifte temperarer, som det passer dig. Det tager omkring 10 sekunder, før glattejernet har opnået den ønskede temperatur. Temperaturen ligger på mellem 120 og 210 grader.

Der medfølger en taske med til dette HH Simonsen glattejern, hvor det er muligt at putte et varmt glattejern i. En anden god ting ved dette glattejern er, at det er udstyret med en lang ledning på 3 meter. Derfor er man ikke tvunget til at stå helt tæt på spejlet, når man skal glatte sit hår. Dette mener vi er det bedste glattejern i øjeblikket, og det kan købes til 699 kr. på nettet.

2. plads – GHD glattejern

GHD glattejern

Mærke: GHD

Pris: 1199 kr. (Vejledende pris: 1399 kr.)

Forhandler: Nicehair.dk

Selvom dette GHD glattejern må nøjes med en 2. plads er det et glimrende glattejern, som nærmer sig det omtalte HH Simonsen glattejern. Modellen hedder “GHD Gold Classic Styler” og er en af de mest populære GHD glattejern. En af grundene til at dette fladejern måtte nøjes med en anden plads skyldes bl.a. opvarmningstiden. I de fleste tilfælde vil det nemlig tage op til 20 sekunder, før dette GHD glattejern er varmt og klar til at brug. Det er altså 4 x så lang tid som det bedste glattejern – HH Simonsen “True Divinity”. Det er dog ikke et helt almindelig glattejern, da det har en række ekstra funktioner.

Udover at glatte håret kan det nemlig også lave krøller, volume og sommerwaves. Det afgiver negative ioner, som både er med til at reducere statisk hår, samtidig med at det skaber skinnende hår. Dette GHG glattejern har en rigtig smart funktion, som hedder “Sleep-mode”. Funktionen går kort beskrevet ud på, at glattejernet automatisk slutter efter 30 minutter, hvis det var været inaktiv. På den måde slipper du for frygten for at have efterladt dit glattejern tændt på bordet derhjemme. En anden smart ting vores 2. plads i vores glattejern test 2014 er, at det kan bruges overalt i verden.

Styleren har nemlig den evne, at den kan tilpasse sig den strømspænding, der er i den enkelte kontakt. Der er rigtig mange muligheder med GHD glattejern “Gold Classic Styler”, hvor det bl.a. er muligt at skabe volumen, slangekrøller, uglet look osv. osv. På grund af den forholdsvis høje pris på 1399 kr. (vejledende pris) bliver det til en 2. plads.

Philips glattejern

 

Mærke: Philips

Pris: 699 kr.

Forhandler: Wupti.com

Der skulle også kåres en 3. plads, hvor valget faldt på dette glattejern fra mærket Philips. Modelnummeret er HPS930/00, som er et anmelderrost fladejern. Vi startede med at teste opvarmningstid, som blot tog 10 sekunder. I forhold til opvarmningstid er dette fladejern altså det 2. bedste glattejern i vores test. Glattejernet er udstyret med nogle fleksible plader, som flytter sig, når der bliver presset for hårdt under glatning. Denne funktion er med til at beskytte dit hår mod at blive beskadiget. Med dette Philips glattejern kan du få glat hår, der skinner og uden krus.

Det indeholder en konstant temperatur, hvilket gør at du kan forvente et ensartet resultat. På grund af det højtydende varmelegeme kan man glatte håret ved en skånsom temperatur, samtidig med at det kræver færre strøg til glatningen. Maksimum temperaturen for dette fladejern ligger på 230 grader. Ledningen er på 2,5 meter, hvilket er en halv meter kortere end vores testvinder, men det er stadig godkendt. Sidst, men ikke mindst kan du forvente 5 års garanti, når du køber dette glattejern. Udfra vores store glattejern test, så vil vi anbefale dette fladejern, hvis du leder efter en god styler til en billig pris.

Kilder: