Modeshow
11 marts, 2019

God stil på budget

By Billig-Mode.dk

Lad os med det samme slå en ting fast; man behøver ikke at være rig for at klæde sig moderigtigt. Der er i hvert fald rig mulighed for at købe både mode- og mærketøj uden at blive ruineret. Det lyder alt sammen meget godt, men hvordan bærer man sig ad i praksis? Det sætter vi netop fokus på i denne guide. Vi leverer nemlig opskriften på god stil på budget.

Køb kvalitet – det betaler sig

Pris og kvalitet hænger typisk sammen, hvorfor du formentlig tænker, at du skal gå efter tøj af lav kvalitet, hvis du skal gøre en god handel. Her er vi dog ikke helt enige. Sagen er nemlig den, at kvalitetstøj holder meget bedre og derfor er en god langsigtet investering. Betragter du dig selv som en modebevidst og kvalitetsbevidst forbruger, så bør du besøge følgende forhandler af tøj og mode til hele familien: https://nielsens.dk/

Køb brugt – det gavner både pengepungen og miljøet

Selvom tanken om at eje noget spritnyt kan være rar, så er det et faktum, at det hverken er godt for privatøkonomien eller miljøet. Det er til gengæld hensigtsmæssigt at købe brugt tøj, idet man både kan spare penge og skåne miljøet. Ofte kan man spare op til 70-80 % ved at købe modetøj brugt, hvorfor det ikke er en helt dårlig idé. Du kan også bytte dit aflagte tøj, så du slipper for at skulle have pungen frem.

Køb på udsalg – der er store besparelser i vente

Efterhånden kan man købe stort set alt på tilbud. Det gælder også modetøj, som ofte er sat ned med mange procenter. Disse udsalg er ikke kun at finde i landets storcentre, men også på nettet, hvor der handles modetøj som aldrig før. Der er rig mulighed for at gøre nogle fantastiske handler på moderne tøj, selvom mange af de nedsatte varer består af udgåede modeller. Har du ikke noget imod at købe tøj fra sidste års kollektion, så bør du dykke ned i nogle af de mange tøjudsalg.

Hvordan bærer du dig ad med at klæde dig pænt på budget?