garderobe_nyheder
15 juli, 2019

Gode forslag til indretning af garderobe

By Billig-Mode.dk

Vi har vel alle drømt om en stor garderobe? Walk in closet, som de kalder det på engelsk. Med alt det nyeste, fedeste tøj – og sko i hobetal. Men faktisk behøver disse pæne garderober ikke kun tilhøre millionærer i Hollywood. Det er også muligt for almindelige at indrette sin garderobe pænt, så man får en luksuriøs og overskuelig præsentation af alt sit tøj; og nemt kan finde frem til de stykker tøj, man skal have på i dag. Garderober er, efter min mening, ofte et forglemt og undervurderet element, når man tænker på hus og have. Her fortaber mange sig i køkken og stue – og det er stadig vigtigt, men at have en lækker garderobe skal man absolut ikke tage fejl af: Det har også sin værdi og giver noget til din generelle indretning.

Match garderobe med tøjstil

Første ting, du bør være opmærksom på, er, at din garderobe og tøjstil stemmer overens. Det ser en anelse fjollet ud, hvis din stil er mere business casual, og dit tøjstativ ligner noget fra de tidligere firsere. Her kan du med fordel vælge ud fra det tøj, du normalt går i: På den måde kommer der synergi i din garderobe mellem dit tøj og dit tøjstativ, dine hylder, dit skab og så videre. Dit match kan også være af praktiske hensyn. Bruger du bøjler til at hænge dit tøj på, giver det god mening at implementere et stativ til netop bøjler. Og har du mange sko, kan det være en god idé at implementere en form for skohylde i din garderobe.

Det kan også være farver, der skal passe sammen. Går du i meget tilbageholdende, mere klassiske farver som sort, hvid og grå, bør du også bestræbe dig på ikke at vælge et alt for farverigt skab eller tøjstativ – eller noget, hvor der er mange blomstrede mønstre på og lign. Der skulle meget gerne være synergi og sammenhæng i farverne også.

Tænk din generelle indretning ind

Blot for at gøre ondt værre, kommer her endnu en ting, du skal være opmærksom på: At sikre dig, din garderobe passer ind i din generelle indretning. Dette kommer lidt i forlængelse af, at din garderobe selvfølgelig skal passe til din tøjstil. Ydermere er det en fordel, at den passer til, hvordan du har valgt at indrette dit hjem – hvilken stil, hvilke farver, hvor moderne og så videre.

Har du brug for hjælp til at lave koblingen fra din øvrige indretning og til din garderobe, kan du med fordel forhøre dig hos din møbelforhandler: Både den, som du tidligere har handlet ind i, men også der, hvor du overvejer at handle din nye garderobe. De har ofte et par gode råd og kan måske give dig lidt inspiration, så du får valgt en rigtig fed sammensætning. Din garderobe og din indretning skulle jo meget gerne holde i mange år, så man kan lige så godt få valgt rigtigt fra start af: Det sparer dig både for tid, penge og besvær på sigt.