Tandlæge
6 juni, 2017

3 gode tips: Pas godt på dine tænder

By Billig-Mode.dk

I dag er der rig mulighed for at få lavet kunstige tænder, men hvorfor skulle du dog bruge penge på det, når du kan bevare dine egne flotte tænder? Du kan passe godt på dine tænder ved at følge nogle gode tips om tandpleje og mundhygiejne.

Hvad enten du er ung eller gammel, så skal du passe godt på dine tænder, så der ikke opstår sygdomme i tænderne eller tændernes støttevæv.

1. Spring aldrig tandbørstningen over

Det er ikke uden grund, at enhver professionel tandtekniker råder dig til at børste dine tænder mindst to gange om dagen. Det er ikke alle børn og voksne, som er lige glade for at børste tænder, men det er ikke desto mindre noget, som skal klares.

Du tænker måske, at der ikke sker noget ved at springe tandbørstningen over en gang i mellem. Det sker der måske heller ikke noget ved, men det er alligevel hensigtsmæssigt at børste tænder både morgen og aften – hver eneste dag.

2. Besøg din lokale tandlæge regelmæssigt

”Der er penge at spare ved ikke at møde op til sine regelmæssige tandeftersyn” – Eller er der? Selvom det kan koste mange penge at gå til tandlæge, så kan det faktisk være dyrere at lade være. Det handler nemlig om at opdage tandsygdomme og tandkødsbetændelse på et tidligt stadie, så problemerne ikke får lov til at vokse sig større.

Du kan højst sandsynligt finde en billig tandlæge i din lokale by, hvis du altså ikke allerede er tilknyttet en tandlæge, som du er glad for. Godt Smil er en tandlæge i fredericia, som du kan besøge, hvis du er bosat i fredericia eller omegn. Se klinikken her, hvis du vil vide mere om deres klinikker, behandlinger og priser. Der er selvfølgelig også mange andre tandlæger i fredericia, men du kan lige så godt vælge en tandlæge med et godt rygte.

3. Hold dig væk fra søde sager

Selvom det er nemmere sagt end gjort, så skal du så vidt muligt holde dig væk fra søde sager, da sukker ikke gør noget godt for dine tænder. Du risikerer at få huller i tænderne, hvis du ikke formår at holde dit sukkerindtag nede.

Behandling af huller i tænderne er ikke helt billigt, hvorfor det er en god idé at arbejde med effektiv forebyggelse. Du kan effektivt forebygge huller i tænderne ved at gemme sukkerholdige fødevarer langt væk i skabet.

image006 (1)