Gør-det-selv bilpleje – Sådan gør du

Spo1

Gør-det-selv bilpleje er henvendt til dig, der sætter pris på at gøre tingene selv. Du har rig mulighed for at holde dine omkostninger nede, hvis du tager sagen i egen hånd. Bilpleje er langt hen af vejen en simpel disciplin, som enhver bilejer kan lære at mestre. I denne miniguide giver vi dig en introduktion til, hvordan du kan forkæle din bil på den bedste (og billigste) måde.

Køb reservedele til din bil på nettet

Er det kun mekanikere og andre fagfolk, der kan købe reservedele til biler? Nej, alle bilejere kan købe reservedele, så det kan du selvfølgelig også. Trænger din bil at blive frisket lidt op, så kan du købe mange forskellige produkter på nettet. Classic Center er en af de webshops, du kan vælge at besøge, når du vil shoppe reservedele og accessories til din elskede bil.

autodele2 classic center

Ovennævnte webshop har specialiseret sig i salg af dele til klassiske biler. Det vil være interessant viden for dig, der ejer en klassisk bil. Du kan købe reservedele og accessories til klassiske biler fra følgende bilmærker:

  • Jaguar
  • Land Rover
  • Morris Minor
  • Mini
  • Triumph
  • MG
  • Austin Healey

Er du den heldige ejer af en bil fra et af ovenstående bilmærker, så kan du shoppe en masse interessante produkter online. Du kan købe biltilbehør, skilte, olieprodukter, pumper og meget mere. Hvad enten du skal give dig i kast med bilreparation eller bilpleje, så skal du bruge kvalitetsdele til formålet.

Classic center forhandler alle de produkter, du skal bruge til bilpleje. Du vil naturligvis gerne forkæle din bil, men du kan også forkæle dig selv. Der forhandles mange forskellige former for beklædning og udstyr bestående af både tørklæder, kørejakker, kørehandsker, kørehjelme og meget mere. Skal du være klædt godt på til en køretur, så kan du investere i praktisk beklædning og udstyr.

image006-1