green comfort sandaler
20 maj, 2014

Green Comfort sandaler

By Billig-Mode.dk

Green Comfort

Green Comfort sandaler til børn bliver efterspurgt som aldrig før. Kigger man alene på søgninger efter sandaler fra Green Comfort på Google, så kan man tydeligt se en øget efterspørgsel indenfor de sidste 5 år. Green Comfort er en dans virksomhed, som har historie tilbage til 1994. Stifteren hedder Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose, som fik en rigtig god idé. De to iværksættere formåede at skabe et specielt materiale med nogle imponerende støbabsorberende egenskaber, som i dag er blevet brugt til de omkring 3 millioner sko indtil videre. Green Comfort har altid haft et stort fokus på komfort i forhold til udvikling af deres sko. I 90’erne begyndte de tilmed at lave sko henvendt til forbrugere med gigt, diabetes m.m., som havde nogle specielle behov. Dette koncept blev overtaget af New Feet A/S i 2005.

Green Comfort forhandler

I øjeblikket bliver Green Comforts produkter forhandlet i mere end 400 butikker i Skandinavien. Der er stigende grad kommet flere forhandlere af Green Comfort sandaler i Danmark, som hovedsageligt består af webshops. Virksomheder har nogle faste traditioner, som de følger, men de fokuserer samtidig også på at være innovative. Udover sandaler producerer Green Comfort også støvler og sutsko, som af logiske årsager ikke er så efterspurgte i denne årstid. Et godt alternativ til disse sandaler kunne være mærker som Teva og Angulus

Green Comfort sandaler børn

Green Comfort forhandles til hele familien og kan købes hos en lang række danske forhandlere. Vi har dog valgt kun at fokusere på sandaler til børn, da det er der, efterspørgslen er størst i sommeren 2014. Efter at have besøgt både fysiske- og online forhandlere, valgte vi Stylepit.dk som den bedste forhandler. De har lige nu 12 forskellige Green Comfort sandaler til børn, som koster fra 299,75 kr. De har desuden fri fragt v. køb over 399 kr., samtidig med at du som forbruger har 30 dages returret. Det er en forhandler, som vi har stor kendskab til og dermed trygt kan anbefale til vores læsere. De har lige nu Green Comfort sandaler på lager i størrelse 18-39, så det burde være muligt at finde et par sandaler til netop dit barn.

Vi har taget et kig på deres udvalg og har haft et ekstra godt øje til disse Green Comfort sandaler, som måske vil interesse dig:

green comfort sandalerPris: 599,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

Modellen her hedder K4101 og kan både købes i limegrøn som på billedet eller i en flot sølv farve. Der er tale om en skind sandal, som har velcrolukning. Velcrolukning er et stort plus, hvis man vil købe sandaler til børn, da det sparer en masse tid. Som udgangspunkt bør man påregne 1,5 cm. i voksetillæg, hvilket gør at sandalen skal være 1,5 cm. længere end barnets fod. Af designmæssige designer er der ikke så meget at bemærke, udover de 3 stjerner ved velcrolukningen længest ude på sandalen.

Som du kan se på billedet er det sandal med en forholdsvis høj og solid hæl. Dette er med til at gøre sandalen slidstærkt, så de kan bruges de næste par somre. Disse Green Comfort sandaler er praktiske til sandaler, til gåture i byen eller til at gå rundt i derhjemme. Sålen er lavet af rågummi, mens der er læder indvendig.

green comfort sandaler børnPris: 299,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

I den helt anden stilart har vi et par Green Comfort sandaler med justerbare spænder. Selve sandalen er rød med sølv detaljer, mens bunden er gul. Stilmæssigt er det altså en meget anderledes sandal, som uden tvivl vil give en del opmærksomhed fra dine medmennesker. Denne model hedder K1305 og kan faktisk også købes i både rosa og sort. Indvendigt er der blødt stof, som gør dem meget behagelige at have på og bevæge sig rundt i.

Disse sandaler er mest praktiske til brug på stranden eller i haven derhjemme. Såfremt man skal ud og gå en længere tur, vil den forrige sandal være langt mere praktisk.

green comfort sandaler 2014Pris: 599,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

En anden populær fra Green Comfort er denne K4112, hvor der findes farverne sort og pink. Den pink er logisk mest henvendt til piger, mens den sorte er tiltænkt til drenge. Igen har Green Comfort valgt at bruge velcro til lukningen, som gør det nemmere for både barn og forældre. Sålen er lavet af gummi og er desuden skridsikker. Som man måske kan fornemme på artiklen er stoffet indvendig blødt og yderst behageligt for foden.

En sandal som denne kan bruges til stort set alle former for begivenheder, uanset om man vil gå en længere tur langs stranden eller blot mangler et par sandaler til børnehaven eller skolen.

Har du brug for mere information, så besøg deres officielle website her: http://green-comfort.com/