Kurser
9 november, 2017

Guide til at dygtiggøre dig og dine medarbejdere

By Billig-Mode.dk

Spo1

Det er praktisk talt umuligt at skabe en succesfuld virksomhed uden kompetente og arbejdsomme medarbejdere, så det første skridt på vejen mod succes er at ansætte de rigtige mennesker.

Den fremtidstænkende virksomhedsejer bør let kunne gennemskue, hvorfor det er vigtigt at dygtiggøre og udvikle sig, hvis man skal undgå at tabe terræn til de konkurrerende virksomheder. Går du op i kompetenceudvikling, så vil du få meget ud af at læse dette korte inspirationsindlæg.

Kurser er vejen frem for de fleste virksomheder

Hvad stiller man op, hvis man på virksomhedens vegne har et stort ønske om at forblive både dygtigere og mere effektiv end branchens øvrige virksomheder? Kurser kan være svaret.

I dag arrangeres og afholdes der rigtig mange forskellige kurser – alt fra åbne kurser til virksomhedskurser. De fleste kurser byder på både teori og opgaveløsning, hvor kursisterne – dig og dine ansatte – får mulighed for at omsætte jeres nye viden til handling.

Det er sund fornuft at investere i sine medarbejdere gennem kurser og andre undervisningsformer, da medarbejdernes viden og kompetencer trods alt spiller en stor rolle for enhver virksomhed.

4D A/S med base i København K lever af at arrangere kurser og levere andre kompetenceudviklende services, som er interessante for både virksomheder og offentlige institutioner. Den danske konsulentvirksomhed er bl.a. kendt for at afholde Excel kurser, hvor de deltagende kursister bliver eksperter i at arbejde i Excel. Langt de fleste digitale virksomheder arbejder med Excel i et større eller mindre omfang, så værktøjet vil nok også blive anvendt på fremtidens arbejdsplads.

Der er også mulighed for at deltage i et Photoshop kursus eller i et helt andet kursus, som vil kunne gavne dig og dine kollegaer. Photoshop er et af de programmer, man næsten ikke kan komme uden om, hvis man arbejder med grafisk design, markedsføring, fotografering eller tryksager. Find den komplette liste over kurser her: https://www.4d.dk/

Foruden kurser er det også værd at undersøge, hvilke videreuddannelser, foredrag, konferencer og andre tilbud der findes inden for netop din branche.