14 november, 2016

Guide: Find den perfekte seng

By Billig-Mode.dk

Vil du være frisk, veludhvilet og glad hver dag, er det alfa omega, at du får din søvn. Føler du dig træt hver dag, når dit vækkeur ringer, kan det påvirke din hverdag markant. I den anledning er det vigtigt, at du har en god seng, så du kan få den kvalitetssøvn, du fortjener. Vi har udarbejdet en kort guide til dig, der leder efter en ny seng til dit soveværelse. I guiden vil vi nøjes med at berøre de vigtigste faktorer.

Den rigtige sengestørrelse

Hvad er den rigtige sengestørrelse? Det er et spørgsmål, der er meget svært at svare på, da der ikke findes én rigtig størrelse. Fortæller du din forhandler, at du leder efter en seng, vil du typisk blive spurgt om, hvor stor sengen skal være. Du kan bl.a. vælge mellem 90 cm. – 140 cm. – 160 cm. – 180 cm. Hvilken størrelse der er den rigtige, er du nødt til at finde ud af.

Skal du dele seng med en partner, vil 160 cm. eller 180 cm. være mest oplagt. Er du alene, kan du overveje en enkeltmandsseng, hvor 90 cm. vil være meget passende.

Tag hensyn til dine individuelle behov

Skal du finde den rigtige seng, er du nødt til at tage hensyn til dine individuelle behov. Den store udfordring vil være at finde en seng, der matcher dig og din krop. Du skal føle dig komfortabel, når du lægger dig i sengen, hvor optimal støtte til nakke og ryg bør være højt prioriteret. Sætter du pris på at se fjernsyn og / eller læse bøger i sengen, kan du overveje at investere i en elevationsseng. Netop elevationssenge står i høj kurs i øjeblikket, hvilket bl.a. hænger sammen med den høje fleksibilitet.

Klarlæg dine krav og find en billig seng

Er du opsøgende, kan du sagtens finde en billig seng, der opfylder dine krav. Det kræver selvfølgelig, at du først og fremmest har klarlagt dine krav, så du ved, hvad du skal kigge efter. Selvom du er interesseret i at finde en flot seng, skal du selvfølgelig også tage højde for andre faktorer – størrelse, komfort, holdbarhed og meget mere.

Biva er en af de møbelforhandlere, der fører et stort udvalg af billige senge. Se dem her, hvis du ønsker at opleve, hvilke senge du kan vælge mellem.

image006 (1)