Kjoler
13 oktober, 2017

Guide: Find den rette kjole

By Billig-Mode.dk

Spo1

Der er ikke noget mere kedeligt end at åbne et garderobeskab fuld af kjoler, der aldrig kommer ud. Hvis det er tilfældet, er det på tide at få en ny. Eller måske flere. Det kan godt betale sig at overveje et par ting, inden du køber en ny kjole. Det vigtigste er, at det er en kjole, du synes er flot. Men der er mange flotte kjoler derude, og det er også vigtigt, at du finder en kjole, der gør dig flot.

Du skal selvfølgelig vide, hvad du leder efter, og du kan søge god inspiration her. Er det en kjole til vinterbrug eller en sommerkjole? Måske leder du efter en lidt allround kjole, som du kan bruge hele året rundt med bare ben om sommeren og med strømpebukser om vinteren. Skal det være en pæn kjole, eller skal den mon være fræk? Det er nogle af de ting, du skal overveje, når du køber ny kjole. Følg de mange råd i denne artikel og vær sikker på succes, når du køber kjoler.

En farve der gør dig smuk

Farver er helt afgørende for, hvordan vi ser ud. Nogle mennesker er vildt lækre i bestemte farver. De selvsamme farver kan få andre mennesker til at se blege og syge ud. Vores hudfarver er forskellige, ligesom vores hår- og øjenfarve(r) er forskellige. Hvis du har lys hud, kan det være en fordel for dig at bære lyst tøj. Mørke farver kan få din hud til at se mat og livløs ud. Omvendt er varme farver vejen frem, hvis du har mørkere hud. Det fremhæver din naturlige glød. Det er altså vigtigt, at du finder en kjole, der passer til dine farver.

Lys hud med skrigpink ser helt underligt ud, men til gengæld er hvid og andre lyse farver flotte til den skandinaviske type. Det kan lyde lidt spøjst, men du kan faktisk finde ud af, hvilken hudfarve du har ved at kigge på dine blodårer. Hvis blodårerne på indersiden af dit håndled er grønlige i farven, har du varme farver. Ser de derimod blålige ud, er du den kølige type. – Varme farver til varme typer og kølige farver til kølige typer.

Flot figur

Den rette form er også alfa og omega, når du skal have ny kjole. Hvis din krop er “lige op og lige ned” med lille barm og smalle hofter, kan du måske føle dig lidt drenget.Men husk nu, at det er en meget eftertragtet figur for mange kvinder. Du kan læse mere på famliv.dk, hvor der deles mange tips vedr. kost og motion.

For at få et mere feminint look skal du finde en enkel kjole, der sidder tæt. En V-halsudskæring klæder dig måske godt, og hvis du vil se meget feminin ud, er det flot med et A-formet skørt. Har du en lille barm og brede hofter, skal du gå efter en kjole, der sidder stramt foroven og breder sig ud i et A-formet skørt for neden. Har du smalle hofter og stor barm, kan dette også være en rigtig flot facon til dig. Prøv dig lidt frem og find den kjole, der får dig til at se allerbedst ud.