Moderne herre
11 juli, 2018

Guide: Sådan køber du modetøj billigt

By Billig-Mode.dk

Vi ønsker alle at være med på den nyeste mode, men det kan være en yderst dyr hobby at forfølge. Moderigtigt tøj har det med at koste store summer, og med minimum 4-5 nye kollektioner årligt, kan det være svært at få pengepungen til at følge med. Det behøver dog ikke være dyrt, hvis du ønsker at føle dig moderigtig – det er nemlig muligt at købe modetøj billigt og derved spare dine øjne for synet af en tom pengepung.

Sammenlign priser på tøj

Tøj er en af de varer, hvor der desværre ofte holdes på de vejledende udsalgspriser.

Det vil sige, at forhandlerne ofte vil holde fast på de vejledende udsalgspriser, da det ellers kan betyde, at de enkelte brands ikke vil sælge til forhandleren mere, hvis der pilles for meget ved de vejledende udsalgspriser. Du kan dog være heldig, at enkelte forhandlere er gået imod strømmen og kører et stort udsalg.

En anden mulighed er at sammenligne priser på tøj på tværs af landegrænserne. Din drømme t-shirt fra Gucci eller Armani er måske markant billigere, hvis du køber den fra England i stedet for Danmark eller Sverige.

Kig efter rabatkoder

Rabatkoder er de seneste år blevet uhyre populære. Flere og flere kunder laver en søgning inden færdiggørelsen af et køb, for at finde ud af, om ikke der lige skulle gemme sig en rabatkode til den givne webshop. Det kan derfor ofte godt betale sig at bruge et minut på at tjekke søgemaskinerne efter, om der skulle gemme sig en rabatkode, der eksempelvis kan give dig en besparelse på 15 % eller gratis fragt.

Tillad dig selv at købe tidligere kollektioner

Selvom det måske går imod din ideologi om nyt moderigtigt tøj, så kan der være god fidus i at købe tøj fra tidligere kollektioner. Disse tøjartikler sættes ofte markant ned i pris, da forhandlerne ønsker at komme af med overskydende tøj. Her kan der være meget store besparelser, hvilket får dine penge til at række længere.

Mangler du akut penge til modetøj?

Står du akut og mangler penge til modetøj, er der i sagens natur 3 løsninger:

  • Sælg noget af dit gamle tøj, for derved at få likviditet til nyt tøj. Denne løsning kan dog godt være langsommelig.
  • Optag et mindre lån. Der findes et hav af muligheder for at optage et billigt lån. Det tager ofte mindre end 10 minutter og kan være meget fristende. Det er dog vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad et sådant lån indebærer. Du kan bl.a. læse mere om billigt lån på pengelån.nu.
  • Køb tøjet på afbetaling. På den måde får du lov til at få tøjet nu, mens du løbende betaler af på regningen. Det er dog meget vigtigt, at du husker på dine afdragsdatoer – ellers kan der løbende komme ekstra omkostninger på.