23 januar, 2017

Guide til dine forårskøb

By Billig-Mode.dk

ANNONCE: Indlægget er reklame

Det varer ikke længe, før foråret banker på døren, og det betyder også, at det er ved at være tid til tyndere jakker, nederdele, friske forårssko og meget mere. Foråret er som en indbydelse til shopping, og for shoppelystne kvinder er det derfor en endnu mere vidunderlig årstid end for alle andre. Men hvad skal du så købe, nu når foråret står for døren? Her får du gode råd til, hvordan du griber den forestående sæson an på bedste vis – hvis altså ikke du bare vil kaste dig ud i det og lade forårssolen guide dig…

Start derhjemme

Hvor underligt det end måtte lyde, så kan det være en rigtig god idé at starte derhjemme. I hjemmet kan du nemlig tjekke din garderobe for, hvad du mangler, og dermed kan du finde frem til en udførlig liste, du kan medbringe på din shoppingtur. Dette gør også risikoen for impulskøb (en anelse) mindre. Åbn skabet, og kig så efter. Har du forårsjakke? Støvler til lunere dage? Friske farver? Dernæst lægger du et budget, så du ved, hvad du har at gøre med. Det nytter ikke noget, at forårsindkøbene overtrækker kontoen fuldstændig, så vær fornuftig og sæt et beløb af. Beløbet bør selvfølgelig afhænge af mængden af tøj, du skal have, men også bestemte ting kan have indflydelse, idet en jakke som bekendt er dyrere end en bluse.

Overvej internettet

Selvom det er super fedt at gå i butikker og prøve en masse tøj, så er det både hurtigere og nemmere at handle online. Ofte er der tilmed også rigtig mange penge at spare på onlinekøb, så det handler ganske enkelt bare om, at finde de rigtige steder. Mangler du eksempelvis dametøj, så kan du se på Abelone-holte.dk.

Husk familien

Det er de færreste mænd eller børn, der kan lide shopping lige så meget, som kvinder kan. Er du alligevel i gang, kan du derfor passende overveje, om du ikke også kunne gavne dem ved at kigge deres tøjskabe igennem. Igen er der både inspiration og rabatter at hente online, og et stort og spændende udvalg kan du se på www.miniature.dk.

Husk helbredet, nu du er i gang

Dejligt forårsvejr indbyder til andre ting end at shoppe – nemlig at komme mere udendørs. Køb et par gode sko, og tag på en gåtur i den skønne natur… Det er skønt at få frisk luft, og det er også en super måde at forbrænde lidt ekstra kalorier på. Både børn og mand vil nok også hellere med, når vejret er til det, og er du fuld af overskud, så inviterer du på en omgang boller efter gåturen. Er en gåtur ikke dig, kan du overveje en cykeltur, der udover at gå hurtigere også kan fjerne et par kilo fra sidebenene, så du bliver sommerklar.

image006 (1)