Forlovelsesring
8 april, 2019

Guide til valg af forlovelsesringe

By Billig-Mode.dk

En forlovelsesring er ikke bare en forlovelsesring. Denne ring er uden tvivl en af de vigtigste ringe, man vil komme til at eje. Af følgende grund er det alfa og omega, at man har held med at finde den helt rigtige.

Drømmer du om at blive forlovet med din bedre halvdel, og er du derfor på udkig efter forlovelsesringe, så er du landet på den rigtige side. Vi hjælper dig nemlig med at finde de helt rigtige ringe til formålet. Valget er svært, men ikke umuligt.

Step 1 – Definér dine krav og ønsker

Guidens første step handler kort og godt om at sætte sig ned og tænke over, hvilke krav og ønsker man har til sin kommende forlovelsesring. Det er i den anledning ikke nok at kunne melde ud, at den skal være flot og moderne. Man er nødt til at gå i dybden med kriterier som materialer, budget, størrelse, stil m.v. Der findes trods alt rigtig mange forskellige forlovelsesringe på markedet.

Du kan bl.a. stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal ringene være ens?
  • Skal ringene være med eller uden diamanter?
  • Skal ringene være af hvidguld eller rosaguld? (eller noget helt tredje)

Overvej alt ovenstående med henblik på at blive klogere på dine egne præferencer. Du kan evt. tage din udkårne med på råd.

Step 2 – Overvej dit budget

I dag forhandles forlovelsesringe i mange forskellige prisklasser, hvilket er positivt, når man tænker på, at langt fra alle danskere er lige velhavende. Det er derfor ikke alle, som har råd til at købe en eksklusiv ring, som er spækket med diamanter. Billige forlovelsesringe er ikke altid lige så eksklusive og funklende som dyre forlovelsesringe, men der er altså rig mulighed for at finde en billig ring, som er både moderne, romantisk og tidløs. Derfor er det ikke farligt at købe billige ringe.

De billigste forlovelsesringe koster som regel fra 200 kr. Der findes i den modsatte ende også forlovelsesringe til 100-200.000 kr. Ergo hersker der store prisforskelle på markedet for ringe.

Step 3 – Husk din fortrydelsesret (hvis du ikke er tilfreds)

Har du bestilt en forlovelsesring, som ikke lever op til dine forventninger, så skal du ikke tøve med at sende den retur. Det er trods alt ikke holdbart at nøjes, når det kommer til forlovelsesringe.

Som regel kan man uden problemer returnere de købte ringe inden for 14-60 dage, hvis man har handlet på nettet. Det er i den anledning op til dig, om du vil bytte ringen til en anden, eller om du vil have pengene tilbage. Den lovpligtige returret lyder på 14 dage. Dog er der efterhånden mange forhandlere, som har forlænget denne periode. Marjoe ApS tilbyder for eksempel 60 dages returret.