H2O
26 juni, 2014

H2O badesandaler

By Billig-Mode.dk

h2o sandaler

H2O badesandaler har i mange år været et stort hit hos de danske forbrugere. Denne sommer er tilsyneladende ingen undtagelse, da salget af H2O sandaler allerede er eksploderet. Men hvad er egentlig hemmeligheden bag H2O og deres efterspurgte sandaler? Vi har undersøgt sagen og er kommet frem til nogle brugbare svar. Ved at læse denne artikel kan du finde ud af, hvordan H2O differentierer sig fra andre producenter af badesandaler.

h2o badesandal

Historien om H2O

De fleste danskere kender til H2O og ejer måske endda et eller flere produkter fra dette mærke. Firmaet er dansk og hedder H2O Sportswear. Som dansker er det en producent, man kan tillade sig at være stolt af. Virksomheden blev etableret af Jens Klud i 1982. Tilbage i 1980’erne var idéen at specialisere sig i sportstøj lavet af bomuld. Derudover var der fokus på holdbarhed og funktionalitet, som stadig er nogle af nøgleordene for H2O’s produkter. De formåede at skabe en prangende kollektion, som tog udgangspunkt i skandinavisk design. Kendetegnene for deres tøj var bl.a. en god pasform, unikke designs og deres velkendte design med striber. Udover at producere sportstøj begyndte H2O også at fokusere på regntøj, badetøj og naturligvis badesandaler.

Det er tydeligt, at H2O primære succes skyldes deres populære badesandaler. Besøger man forhandlere af H2O tøj og sko på nettet består størstedelen af udvalget af sandaler.

Læs også: Angulus sandaler

2 x lækre H2O badesandaler

Vi vil aldrig anbefale nogen produkter, som vi ikke har testet på den ene eller den anden måde. Heldigvis fik vi muligheden for at prøve nogle H2O badesandaler og vil nu komme med en kort beskrivelse af vores  yndlingssandaler.

H2O badesandalerPris: 149 kr. (250 kr.)

Forhandler: Billigsport24.dk

Disse H2o badesandaler må betegnes som de mest klassiske og populære sandaler. Det er et par sandaler med en solid bund, så man undgår at skride samt slid af bunden. Som du måske er bekendt med er den lavet med velcro, hvilket gør den justerbar. Sandalerne tager dermed hensyn til både smalle- og brede fødder. Dette er med til at forbedre pasformen og komforten, da man selv kan justere, hvor stramt / løst de skal sidde.

Det er de perfekte sandaler til ferien, som bliver tilbragt ved poolen eller ved stranden. Derudover er det også et par glimrende sandaler, som man kan bruge derhjemme i haven. De har vangstøtte og en blød bund, som gør dem behagelige at have på.

Som du kan se lidt længere oppe, er den vejledende pris 250 kr. Forhandleren har dog et super tilbud, hvor man kan købe dem til 149 kr.

 

h2o badesandaler med velcroPris: 179 kr. (200 kr.)

Forhandler: Billigsport24.dk

Den største forskel på de to H2O badesandaler er designet. Mens den første sandal er meget enkel, er denne mere frisk og farverig. Det er farverne grøn, gul, rød, gul og sort, der præger disse sandaler. Sammenligner man kvaliteten, så er denne model ikke helt lige så kraftig og solid. Det er dog alligevel rigtig fine at have med til stranden eller i svømmehallen.

Modellen kan købes til både mænd, kvinder og børn. Billigsport24.dk har ligeledes tilbud på disse H2O sandaler, som oprindeligt kostede 200 kr.

 

Værd at vide

H2O vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten, da de ser det som den vigtigste faktor. De går meget ud af at følge processor, så de formår at fastholde deres høje standarder. Det gælder lige fra indkøb af varer til at forbrugeren blevet ejer af et par nye H2O sandaler. H2O benytter sig kun af de bedste- og mest troværdige producenter, som kan levere varen hver gang. Deres produkter går i gennem en række kvalitetstest for at sikre sig, at kunderne får det bedste af det bedste. De ønsker at kvaliteten skal være den samme, uanset hvor mange gange man bruger produktet. I forhold til H2O badesandaler vil man kun opleve minimal slid over tid.

Dernæst er der stor fokus på komfort, da deres produkter skal være rare at have på. Det er også grunden til, at stort set alle H2O badesandaler er med velcro.

Går du op i kvalitet og pasform, når du handler badesandaler, så vil vi anbefale et par H2O sandaler.