17 maj, 2015

HainKlug.dk | Skarpe priser på smykker til kvinder

By Billig-Mode.dk

Hainklug

HainKlug.dk er kvalitetssmykker til super skarpe priser, og ikke nok med det, får du leveret dine smykker kvit og frit inden for 1-3 hverdage, lige meget hvor meget du handler for og hvor i landet du bor. Med giveaway’s hver uge har du også chancen for at vinde dig et smykke fra HainKlug hver uge via HainKlug’s facebook-side.

Snoet sterling sølv armbånd

armbåndPris: 169 kr.

Forhandler: HainKlug.dk

Smukt snoet sterling sølv armbånd til en utrolig god pris.

Armbåndet  er i en super kvalitet og vil være perfekt som gave eller forkælelse til  sig selv.

 

 

 

Forgyldte 18 karat øreringe med swarovski krystaller

øreringe

 

Pris: 349 kr.

Forhandler: HainKlug.dk

Flotte forgyldte 18 karat øreringe i en lækker kvalitet og med skindende Swarovski krystaller. Ekstra flotte til de betydningsfulde arrangementer!

 

 

 

 

Hvorfor skal jeg købe mine smykker hos HainKlug.dk?

Hos HainKlug.dk vil vi gerne gå de ekstra skridt for at du bliver 100% tilfreds med dit køb! Servicen skal være helt i top, og det er det som vi fokuserer på. Skriver du f.eks. til vores Facebook-side kan du forvente svar alle tider på døgnet inden for meget kort tid! For mange smykke-webshops handler det om at have det største udvalg, men er det nu altid det bedste? Vi stiller høje krav til produkterne fra vores leverandøre, og det gør at vi kun udvælger smykker af høj kvalitet til vores webshop.

Præmier

Vi har mange præmier på højkant hele tiden. Hver uge har vi en giveaway på vores facebook-side, hvor du kan vinde et smykke fra vores webshop. Desuden har du chancen for at vinde 500 kr. til vores webshop hver måned hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

HainKlug Danmark

OBS: Dette indlæg er sponsoreret