Leder
18 oktober, 2018

Har du styr på sejlertøjet til næste sæson?

By Billig-Mode.dk

Vinteren er så småt ved at få grebet om Danmark, og inden vi har set os om, er det atter den bidende kulde, der møder os, så snart vi træder uden for døren. Det er ikke just noget, som rimer på sejlervejr, og vi må derfor indse, at den danske sejlersæson er ved at være forbi. Man må dog ikke glemme at glæde sig over, hvor fantastisk en sæson det i år har været. Rekordvarmt vejr og fantastiske vindhastigheder har i allerhøjeste grad sat sit præg på sejlsæsonen anno 2018. 

I og med sæsonen er ved at være slut, så er det naturligvis ikke for tidligt at kigge frem mod næste sæson. Derfor har vi her valgt at kigge nærmere på de ting, som du allerede nu kan begynde at forberede.

Køb sejlertøjet i vinterhalvåret

Et af de bedste råd vi i dag vil komme med er, at du bør købe dit sejlertøj i vinterhalvåret. Sagen er nemlig den, at du ofte vil opleve, at priserne sænkes markant, når sæsonen er forbi. Sejlerbutikkerne har ofte ikke det store cash-flow at gøre godt med om vinteren, og derfor er en måde at tiltrække kunder på simpelthen, at man sætter eksempelvis sejlertøjet markant ned i pris.

Det er naturligvis vigtigt altid at have noget praktisk sejlertøj liggende, til når den nye sæson pludselig står for døren. Man er før blevet taget på sengen i forhold til, hvornår det er varmt nok til at sejle, hvorfor praktisk sejlertøj altid er et must.

Book overnatningerne til næste år nu

Har du en sejlbåd, hvor I ofte sejler rundt til forskellige spændende destinationer, så kan det godt betale sig at booke overnatningerne de enkelte steder nu. Du vil ofte kunne opnå store rabatter ved at være tidligt ude, og hvis turene allerede er planlagte, så er det en god måde at spare lidt penge på.