Helly Hansen skiundertøj børn
8 oktober, 2013

Helly Hansen skiundertøj

By Billig-Mode.dk

Helly Hansen skiundertøj børn Helly Hansen skiundertøj damer Helly Hansen skiundertøj

Her i vinterperioden har vi skrevet meget om vinterjakker, skijakker og flyverdragter. Denne gang er det tid til en relateret artikel som handler om skiundertøj, og helt specifikt Helly Hansen skiundertøj. Hvorfor vi ikke bare har valgt at skrive generelt om skiundertøj, men derimod har valgt at koncentrere os om skiundertøj fra Helly Hansen, kan du finde ud af i denne artikel. Der vil være fokus på Helly Hansen skiundertøj til både mænd, damer og børn.

Skærmbillede 2013-10-07 kl. 23.18.35 Skærmbillede 2013-10-07 kl. 23.18.23 Skærmbillede 2013-10-07 kl. 23.18.08

Helly Hansen

Helly Hansen blev grundlagt af sømanden Helly Juell Hansen, og var familien Hansens eje indtil selskabet blev solgt i 1970’erne. Helly Hansen startede med at producere beklædning til søens folk, men siden sortimentet udviklet sig meget, hvilket gør at Helly Hansen producerer beklædning til mange former for erhverv og fritidsbrug. Helly Hansen er i dag mest kendt for vinterjakker, skiundertøj og vinterstøvler. Der er altså tale om påklædning, der er specielt tilegnet vinterperioden. Et af de specielle kendetegn i Helly Hansens kollektion er at de benytter sig af fleece. De fleste kender nok til fleecejakker fra Helly Hansen, som har været et kæmpe hit de sidste mange år. Helly Hansen beklædning er specielt populært blandt skiløbere, snoboardere, bjergbestiger og generelt eventyrlystne typer.

Læs mere om Helly Hansen her: http://www.hellyhansen.com/

Helly Hansen skiundertøj til børn

Helly Hansen skiundertøj har i en lang årrække været et hit blandt børn. Hvis der for alvor bliver koldt i Danmark, er det ikke sikkert at dit barn kan holde varmen i sin vinterjakke eller flyverdragt. Derfor kan skiundertøj være den helt rette løsning, da den holder dit barn tilpas varm. Det er dog kun i de koldeste vintermåneder, at det er nødvendigt at eje skiundertøj til børn. Er man typen, der godt kan lide at stå på ski og ofte rejser på skiferie, så vil det derimod nærmest være et must-have med skiundertøj.

Her er et eksempel på Helly Hansen skiundertøj til børn:

Helly Hansen skiundertøj børn

 

Dette Helly Hansen sæt indeholder skiundertrøje og long John skiunderbukser i Lifa kvalitet. Kender du ikke til Lifa, så er der tale om materiale som er svedtransporterende, hvilket er en stor fordel på ski. Sættet er grå med en række røde detaljer samt hvid kontrast på ærmerne. Derudover er der påsyet et Helly Hansen logo på både trøje og buks.

Udover grå kan dette sæt Helly Hansen skiundertøj også købes i pink og mørkeblå. Sættet er med uld, hvilket er ganske optimalt til de kolde vinterdage og til på skiferie. Desuden skal det nævnes at på trods af at skiundertøjet er i uld, så behøves du ikke bekymre dig om kløe.

Kvaliteten er 43 % polypropylene og Merino Wool.

Argumenterne for at vælge dette skiundertøj til børn fra Helly Hansen er at der er tale om skiundertøj i god kvalitet. Dernæst er der tale om et moderigtigt sæt i flotte farver, samtidig med at stoffet er rigtig behageligt, hvilket gør skiundertøjet rart at have på kroppen.

Den oprindelige pris er 449,75 kr., men lige nu købes på tilbud til kun 399,75 kr.

Forhandlerinfo: Smartkids.dk

Helly Hansen til damer

Turen går videre til kvinderne, som selvfølgelig også har mulighed for at købe Helly Hansen skiundertøj. Mange kvinder tænker at skiundertøj er grimt og kikset, men Helly Hansen har faktisk formået at skabe skiundertøj i moderne og feminint design. Dog skal man også huske på, at skiundertøj stort set altid er noget man er indenunder flere lag tøj.

Helly Hansen skiundertøj damer Helly Hansen skiundertøj kvinder

 

Jeg har været ude og undersøge, hvilket Helly Hansen skiundertøj, der er mest populært til kvinder lige i øjeblikket. Resultatet ser du ovenfor, hvor der er to billeder af både skiunderbukser og skiundertrøje.

Hvis vi starter med skiundertrøjen, så er der tale om en “Dry Original Sports”, som er praktisk til både sport og skiferie. Da den er tiltænkt til sportsbrug, er den naturligvis svedtransporterende med Lifa Dry kvalitet. Der er tale om en meget neutral undertrøje med hvide striber på ærmerne og Helly Hansen logo i venstre side. Som du kan se på billedet er det muligt at købe et par matchende skiunderbukser. Kvaliteten er 100 % polypropylene. Du kan erhverve dig denne Helly Hansen undertrøje for 299,75 kr. De matchende skiunderbukser koster 269,75 kr.

Dernæst går vi videre til Long John skiunderbukserne, som du kan se til højre for undertrøjen. Skiunderbukserne er fugtafvisende og stor isolering af varme, så du kan holde dig varm på skiferien. Takke være LIFA fiberteknologi og premium merinould udvendig, kan disse skiunderbukser holde dig varm og tør. Produktet kan købes i str. XS-L og koster 449,75 kr. (før 549,75 kr.)

Forhandlerinfo: Smartgirl.dk

Skiundertøj til mænd

Mændene skal ikke snydes for at få gode anbefalinger, for selvfølgelig kan man også købe Helly Hansen skiundertøj til mænd. Jeg har kigget på både skiunderbukser og skiundertrøjer til mænd og føler at jeg har fundet frem til to rigtig lækre produkter.

Helly Hansen skiundertøj mænd

Først og fremmest stødte jeg på disse Helly Hansen skiunderbukser til mænd i høj kvalitet. Denne buks er ekstra praktiske, hvis man mangler skiunderbukser til ski eller vinterløb. Som man også kan se på billedet, så er der ikke tale om langbukser, men derimod knickers. Der er tale om helt enkle knickers i sort med et lille Helly Hansen logo på venstre ben. Kvaliteten er 43 % polypropylene og 57 % Merino uld. Prisen for disse skiunderbukser er 449,75 kr. (før 549,75 kr.)

Forhandlerinfo: Smartguy.dk

Helly Hansen skiundertøj

Jeg fandt selvfølgelig også frem til en skiundertrøje, som med fordel kan bruges sammen med de overstående skiunderbukser. Helly Hansen skiundertøj til mænd er generelt temmelig simpelt, og denne undertrøje er ingen undtagelse. Det eneste bemærkelsværdige ved denne skiundertrøje er striberne ved ærmerne og Helly Hansen logoet i venstre side. Denne undertrøje er dog en smule special, da der ikke er syninger i siderne og syningerne i ærmerne er i flatlock. Prisen er 449,75 kr. (før 549,75 kr.)

Forhandlerinfo: Smartguy.dk