Trendy børn
1 maj, 2020

Her er børnemodens tendenser 2020

By Billig-Mode.dk

Børnemoden i 2020 afspejler helt sikkert de voksnes mode anno 2020, da der er mange tendenser, der går igen som eksempelvis de mange farver. Udover farver så er bæredygtighed og lag-på-lag nøglebegreber. Her i artiklen kan du læse meget mere om børnemodens tendenser anno 2020.

Fuld skrald på farverne

Jo flere farver jo bedre – det må næsten være mottoet for børnemoden i 2020. I 2020 er der rig mulighed for at lege med farverne, når det kommer til børnenes tøj, og farverne kan være alt fra pastel til neon – det er helt op til dig, hvilke farver dit barn skal iklædes, og hvordan farverne skal bruges. Du behøver eksempelvis ikke holde dig til at iklæde dit barn én farve i forskellige nuancer – du kan sagtens være lidt mere vovet med farverne og blande dem på kryds og tværs.

Fokus på bæredygtighed

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at der er meget fokus på bæredygtighed i modebranchen lige for tiden, ligesom der er i så mange andre brancher. Tøjet skal gerne være lavet af bæredygtige materialer, og samtidig skal tøjet være holdbart, så at det kan bruges igen og igen, så at man ikke skal ud og købe nyt tøj gang på gang.

Højt niveau af komfort

I 2020 bliver der virkelig taget højde for, at børnetøjet skal være behageligt for børnene at have på. Derfor er eksempelvis oversized børnetøj rigtig moderne, fordi det er med til at give bevægelsesfrihed, og samtidig skal fodtøjet være praktisk og behageligt for barnet at have på, så at barnet ikke pludselig får ondt i fødderne, når legen er allersjovest.

Byg outfittet op med lag

Det ser smart ud at klæde sig barn i lag, men der er også en praktisk funktion ved lag-på-lag-tendensen. Det gør det nemlig nemt for barnet eksempelvis om sommeren at tage en trøje af, hvis det bliver for varmt at have den på. Lag-på-lag-trenden er meget lige til, for du kan gøre brug af trenden, lige som du har lyst. Du kan eksempelvis give din datter en fin kjole på med et par flotte jeans indenunder og en varm cardigan udenover, mens du kan give din søn en T-shirt på med print og en hættetrøje udenover.

Vælge gerne vilde mønstre

Ligesom med farverne så må du gerne være meget mere vovet med mønstrene i 2020. Det gælder altså alle slags mønstre – både dyreprint, striber, prikker, tern osv. osv. Jo flere mønstre du bruger til ét outfit jo bedre, så det er bare med at give den gas med mønstrene.

Hvide sneakers hitter stadig både hos drenge og piger

De hvide sneakers er stadig moderne både til drenge og piger, og det er slet ikke så underligt, for de hvide sneakers kan simpelthen gå til alle outfits. Dette gælder både hverdagsoutfits og festoutfits.

Find billige priser på modetøj til børn på Kiidzo.dk

På Kiidzo.dk finder du de billigste priser på et bredt udvalg af modetøj til børn. Du finder børnetøj til både drenge og piger fra de mest kendte mærker. Du finder hjemmesiden lige her.