Hestra handsker herre
10 februar, 2014

Hestra handsker

By Billig-Mode.dk

Hestra

ForhandlerHestra handskerLæs mere / Gå til forhandler
CarrieAlong.dk har et bredt udvalg af Hestra handsker til både damer og herre (Prisgaranti)

I denne tid er det ikke bare nok at beskytte overkroppen med en stor vinterjakke og fødderne med et par kraftige vinterstøvler. Det er mindst lige så vigtigt at beskytter hænderne, som er meget udsatte. Leder du efter handsker til enten mænd eller kvinder, så vil vi anbefale et par Hestra handsker. Hvorfor vi lige præcis anbefaler Hestra, kan du læse alt om i artiklen.

Hestra

Ligesom vi har gjort i de fleste artikler, starter vi med en kort virksomhedsbeskrivelse, så du har en fornemmelse af, hvem der står bag. Hvis du ikke er interesseret i at vide, hvad Herstra er kendt for, er du velkommen til at rulle ned til næste afsnit.

Er der noget svenskere kan, så er det at producere handsker. Hestra er nemlig et svensk mærke, som er en af de førende indenfor skihandsker. Med eksistens siden 1936 er det et temmeligt gammelt brand med en spændende historie. I et land som Sverige med masser af sne, er det god mulighed for at teste handskerne af. Efter 78 år på markedet er Hestra om nogen en virksomhed der ved, hvad de snakker om.

Officielle hjemmeside: https://hestragloves.com/en/

Hestra handsker til damer og herre

Som vi nævnte i starten af artiklen, kan man købe Hestra handsker til både herre og damer. Det er rent faktisk også at købe Hestra handsker til børn, men mit indtryk er, at udvalget er meget begrænset. Hestra byder på et stort udvalg af handsker, som både er praktiske i det danske klima og skiferien til f.eks. Østrig. Hestra handsker bliver i høj grad solgt på deres gode kvalitet, pasform og et moderigtigt design. Hestra er en af få producenter, der rent faktisk har fokus på det designmæssige.

Den mest populære model hedder “Army leather”, som har været et stort hit i gennem en række årtier. Generelt er Hestra mest kendt for deres læderhandsker, som er meget stilfulde. Hestra er også kendt for at bruge materialer som hjorteskind og lammeskind. Hos forhandleren som vi har besøgt koster Hestra handsker mellem 199 og 549 kr. Det er altså en temmelig stor prisforskel, men der er også forskel på kvaliteten.

Hestra handsker skind

 

Min personlige favorit er disse Hestra handsker, som er lavet af kraftig hjorteskind. Indvendigt er handsken foeret med fleecefoer, som holder hænderne varme under kolde temperaturer. Denne handske har en strikket kant, som gør at den sidder tæt og er varm ved håndledet. Dette er både nogle af de varmeste Hestra handsker, samtidig med at det er en designmæssig perle. Du kan altså både holde hænderne varme, samtidig med at du kan se godt ud med et par moderne handsker.

Det bør desuden nævnes, at dette er en herremodel, som kan fåes i følgende størrelse: 9-10-11. Spørg forhandleren til råds hvis du er i tvivl om størrelsen. Det gælder især, hvis du køber over nettet, hvor man ikke kan prøve handskerne iden køb. Man kan næppe finde et par handsker i bedre kvalitet, men prisen er selvfølgelig også derefter. Den bedste pris vi har fundet er 549 kr. hos Carriealong.dk.

Hestra handsker dameHer har vi et par klassiske Hestra handsker til damer i rød. Hvis man ikke er den store fan af rød, kan man også købe de samme handsker i sort. Det vil måske være mere korrekt at kategorisere dette produkt som en luffe. Ikke desto mindre er det en utrolig- blød og varm handske fra Hestra. Disse Hestra luffer består af lammeskind med fleecefoer. Designmæssigt er der ikke så meget at sige, udover at de er meget feminine.

Disse Hestra handsker er på lager i følgende størrelser:

  • 6,5
  • 7
  • 7,5
  • 8

Pris: 399 kr. hos Carriealong.dk

Tilbud

Elsker du tilbud ligesom os, så er du nok interesseret i at købe Hestra handsker på tilbud. Det er bestemt en udfordring at finde tilbud på Hestra handsker, for de er normalt ikke sat ned. Der er størst chance for at gøre en god handel udenfor vintersæsonen, hvor priserne oftest sættes en smule ned. I vintermånederne skal man være meget heldig, hvis man finder Hestra handsker på tilbud.

Vi har erfaret, at det er bedst at kigge på tilbud og udsalg på nettet fremfor i butikkerne. Det er lykkedes os heldigvis også at finde en webshop med nogle ganske fine tilbud. Der er tale om Spejdersport.dk, som har tilbud på et par lækre læderhandsker til herre.