find din tøjstil
29 juli, 2018

Hjælp din partner til at finde sin stil

By Steflinkmester

Nogle mennesker er bedre klædt end andre. Nogle forstår sig på at finde tøj og accessoires, der går godt til hinanden, og som skaber et overordnet billede af stil. For mange kvinder forekommer det, at de føler sig bedre klædt end deres partner. Flere kvinder finder, at deres mand synes at være uden kompetencer til at sammensætte en stilfuld garderobe, der emmer af en klar rød tråd.

I denne artikel hjælpes du, som kvinde, til at guide din partner på vej mod en mere stilet garderobe ved at præsentere dig for forskellige stilmuligheder indenfor herremoden. Artiklen tager afsæt i en række stilarter, der alle sikrer et sexet, flot og personligt look, så du kan hjælpe herren i dit liv til at se gennemført og tjekket ud for både hans egen selvtillids skyld, såvel som din tiltrækning mod ham.

Boheme

1960’er og 70’erne har sat et permanent aftryk på modebilledet med hippielignende tendenser, der fortsat findes i modebilledet. Selvom ungdomsoprøret ligger langt tilbage, er der stadig inspiration at hente fra tiden. I dag kan manden skabe en boheme stil ved at bruge printede skjorter, løsere bukser og spændende hatte.

Det er ikke nødvendigt, at der går fuldstændig blomsterbarn i garderoben for at have en boheme stil. Ved at inkorporere personlige smykker og vælge flotte hatte som en panama eller six pence bliver din mands stil mere afslappet og tilbagelænet.

Street

Det er ikke alle, der foretrækker den afslappede, rolige hippie-stil. Andre mænd finder gadebilledet interessant. Streetwear er spændende design, der tager afsæt i gadekulturen. Her er det cool element i fokus. Hvis din partner ønsker at give et mere rå og urbant indtryk på sin omverden, er streetwear den rette stil for ham.

I garderoben hos en street-inspireret mand finder du gode sneakers, hættetrøjer, løse t-shirts, beanies og print med et usødet og personlig præg. Blandt de danske leverandører af den moderne stil finder du Urban Classics, der har specialiseret sig i at designe streetwear i materiale af kvalitet – og til en pris, der er til at betale. 

Klassisk

Hvis ikke den hårde stilmæssige attitude tiltrækker din mand, er det måske en mere klassisk garderobe, der er at foretrække. En klassisk stil er præget af konservativ herremode, dog den er gjort mere brugervenlig og hverdagsklædelig til den moderne mand.

Klassiske items som rullekraven, habitbukserne og de pæne jakker dominerer garderoben for manden, der ønsker en pæn, ordentlig og præsentabel stil. Den elegante stil sammensættes af flotte elementer af god kvalitet og tilsættes accessories som ur for at fuldføre looket. Gå efter tøj som giver et indtryk, der vil imponere både kvinderne, chefen og svigermor.

Neutralt

Hvis hverken boheme, street og klassisk virker lokkende på din kære, er der også mulighed for at skrabe alt det overflødige og etablere en sexet, underspillet og simpel stil. Her bør garderoben ryddes for forstyrrende elementer og i stedet fyldes med tøj i simple farver, der sidder godt.

Ved at fjerne de larmende items, der forstyrrer helhedsbilledet af en gennemført stil, bliver det muligt at genetablere garderoben – nu kun bestående af elementer, der alle matcher ved at være basisvarer i gode snit, der komplimenter din partners krop.

Hvide, sorte og grå farver såvel som jordnære nuancer er hovedelementerne i denne stil. Vælg simple bukser, t-shirts og trøjer i disse farver. Hvis garderoben bliver for kedelig, kan tøjsammensætningerne tilsættes lidt personlighed med minimalistiske smykker og lignende accessories.