shampoo
8 september, 2015

3 hotte hårpleje produkter anno 2015

By Billig-Mode.dk

hårpleje

Vil du undgå at bruge en masse penge på hårpleje produkter, som ikke lever op til dine forventninger? Hvis ja, så kan du med fordel læsere videre, da vi i dette indlæg vil omtale nogle af de bedste hårpleje produkter på markedet. Indlægget er henvendt til kvinder såvel som mænd, da vi kommer ind på både hårvoks, hårspray og shampoo.

1. Den bedste voks – ID Hair

Pris: 49 kr.

Forhandler: Goodhair.dk

Igennem tiden har vi haft mulighed for at teste og bedømme mange forskellige typer af hårvoks. Dog har vi aldrig testet en voks, som har kunne måle sig med ID Hair. Det er derfor ikke uden grund, at det er den mest anvendte hårvoks blandt den danske befolkning. Inden for ID voks findes der forskellige typer, hvor modellen Extreme Titanium (grå lag) er den absolut mest populære.

Mange forbinder ID Hair som et dyrt mærke, men det er faktisk ikke korrekt. Du har nemlig mulighed for at købe en bøtte voks for blot 49 kr. på nettet. Bøtten indeholder 100 ml. hårvoks og har en holdbarhed på omkring 2-3 år.

2. Den bedste hårspray – TIGI Bed Head

Pris: 149 kr.

Forhandler: Goodhair.dk

Vil du have kvalitet for pengene, når du køber hårspray, så kan du med fordel gå efter en hårspray fra Tigi Bed Head. Vi kan varmt anbefale denne hårspray med modelnavnet “Hard Head”. Det er en hårspray, som sikre et stærkt hold og påføre en perfekt afslutning på stylingen.

Hårsprayen er ekstrem nem at anvende, da du blot skal sprøjte en let overflade over din frisure. Denne hårspray indeholder 400 ml. og vil derfor kunne anvendes til rigtig mange stylinger.

Produktet kan anvendes af både kvinder og mænd og er egnet til alle hårtyper og længder.

3. Den bedste shampoo – Fudge

Pris: 139 kr.

Forhandler: Goodhair.dk

Når man diskuterer hårpleje produkter, så kan man ikke komme udenom at diskutere shampoo. Langt de fleste danskere sætter pris på en god shampoo og derfor vægter kvalitet over pris. Du skal vælge denne shampoo fra Fudge, hvis du ønsker rent, blødt og glat hår.

Når du påfører denne shampoo i dit hår er det vigtigt, at du venter et par minutter, før du skylder det ud. Som udgangspunkt anbefales det, at man lader det sidde i 2-3 minutter for at opnå den optimale behandling.

Denne shampoo indeholder 250 ml.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret