23 oktober, 2015

Hotteste armbånd til herre

By Billig-Mode.dk

Vil du fuldende dit maskuline og stilbevidste look, så kan det bl.a. lade sig gøre med et flot armbånd. I dette blogindlæg vil du få masser inspiration, som kan hjælpe dig med at vælge et nyt og flot armbånd, som kan pynte på dit håndled. Vi sætter fokus på moderigtige armbånd fra store og anerkendte brands såsom Tayroc og Thread Etiquette.

Læder armbånd fra Tayroc

Pris: 350,10 kr. (Vejledende pris: 389 kr.)

Læs mere: Tayroc armbånd til herre

Har du blot et lille indblik i nutidens modetrends, så vil du vide, at læder armbånd er mere populære end nogensinde før. Læder armbånd er i dag populære hos mænd i en bred aldersgruppe. Vi har udvalgt dette Tayroc Double Rope armbånd som et eksempel på et moderigtigt læder armbånd, som i øvrigt kan købes til en meget overkommelig pris. Det er et flot sort armbånd, som er designet til at kunne fungere perfekt sammen med et matchende ur fra Tayroc.

Man kan forvente, at læder armbånd kommer til at stå øverst på mange mænds ønskeliste til jul, ligesom det har gjort sig gældende de seneste år. Med et læder armbånd kan du skabe dig et råt og samtidig elegant og stilrent look. Tayroc armbånd må efterhånden betegnes som nogle af de hotteste armbånd til mænd.

Anker armbånd fra Thread Etiquette

Pris: 389 kr.

Læs mere: Thread Etiquette armbånd til herre

Når emnet er hotte armbånd til mænd, så vil det næsten være uundgåeligt at komme udenom et brand som Thread Etiquette. Thread Etiquette er på kort tid blevet et hit blandt moderigtige mænd. Du kan hoppe med på modebølgen ved at købe et stilrent anker armbånd, som findes i forskellige farvekombinationer og styles.

Vi har fundet frem til dette lækre læder armbånd, som er blevet designet med et lille sølv anker fremstillet i rustfrit stål. Dette armbånd fungerer bedst sammen med andre accessories – f.eks. et stilrent herreur fra Daniel Wellington eller et råt armbånd for at skabe en kontrast.

Det er ligeledes et populært herrearmbånd, som du med fordel kan skrive øverst på din ønskeliste til jul. Det vil utvivlsomt være en julegave, som skaber glæde for modtageren mange år fremover.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret