2 februar, 2016

House Doctor lamper

By Billig-Mode.dk

I denne artikel skal vi kigge nærmere på en række udvalgte House Doctor lamper. Kigger man på modetrends inden for lamper anno 2016, så er det svært at komme uden om House Doctor. Der er en tale om en familieejet virksomhed, som har hovedbase i Ikast, Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og har på kort tid opnået stor popularitet hos de danske forbrugere. Producenten er kendt for sine mange kollektioner inden for møbler og lamper, men i denne artikel skal vi udelukkende beskæftige os med lamper.

House Doctor Art Deco – Bordlampe

Pris: 2395 kr.

Forhander: Bekko.dk

Leder du efter en flot bordlampe til dit hjemmekontor, så kan du med fordel investere i denne Art Deco bordlampe, som kan erhverves til en overkommelig pris. Bordlampen er fremstillet af messing, jern og aluminium, hvilket er flotte og slidstærke materialer. En bordlampe som denne vil passe ind i de fleste danske hjem, hvor den vil fungere som en glimrende lyskilde og samtidig et flot designelement.

__________________________________________________________________________________

House Doctor Meesing – Væglampe

Pris: 799 kr.

Forhandler: Bekko.dk

Sætter du pris på høj kvalitet og et flot design, når du skal købe en ny væglampe, så vil denne House Doctor Meesing væglampe måske være noget for dig. Vi har at gøre med en væglampe, som bærer præg af et simpelt og samtidig stilrent look. Væglampen er nem at montere, og den spreder både lys og hygge i ethvert rum.

___________________________________________________________________________________

House Doctor Gasby – Loftlampe

Pris: 1795 kr.

Forhandler: Bekko.dk

Vi har også fundet en interessant lampe til dig, som er på udkig efter en flot loftlampe fra f.eks. House Doctor. Den udvalgte model er i grøn/messing, men kan også købes i andre farvevarianter – henholdsvis mat/jern +  grå / messing. Dermed har du mulighed for at købe loftlampen i den farvekombination, som du synes bedst om.

Denne smukke loftlampe er fremstillet i jern og aluminium. Den er nem at rengøre og vedligeholde, hvilket også er en fordel. Rengøringsdelen kan klares med en tør og ren klud.

__________________________________________________________________________________

OBS: Dette indlæg er sponsoreret