2 januar, 2016

Hummel børnetøj

By Billig-Mode.dk

hummel børnetøj hummel 2 hummel 1
 

Går du efter design, komfort, funktionalitet og kvalitet, når du køber børnetøj, så bør du være bekendt med tøjmærket Hummel. Det er et dansk mærke, som de fleste danske forbrugere efterhånden til. Selvom Hummel i gennem årerne har haft størst succes med sportstøj, så er det et realitet, at deres børnetøj også stormer frem på markedet. I artiklen vil du blive nærmere introduceret for den danske producent, som er veletableret på det danske- og udenlandske marked.

Om Hummel

Hummel er et ældre tøjmærke, som første gang så dagens lys i 1923. Her blev virksomheden grundlagt af Albrech og Michael Ludwig Mesmer, som voksede op i Eppendorf. Hummel startede med at producere sportsartikler, men har siden hen udvidet virksomheden med mange nye produktgrupper. I gennem tiden har Hummel været igennem flere ejerskifte. Dog er det en realitet, at virksomheden i dag er 100 % danskejet. Christian Stadil valgte nemlig at opkøbe virksomheden i 1999, hvilket har været en stor succes. I årerne op til opkøbet havde Hummel mødt nedtur og tilbagegang. Den negative udvikling fik Christian Stadil heldigvis vendt, og han formåede at positionere Hummel som en af de størst spillere på markedet for sportstøj. I dag er Hummel internationalt kendt for både sportstøj, modetøj og børnetøj.

hummel 6 hummel 5 hummel 4

Hummel børnetøj på nettet

Det er en realitet, at Hummel børnetøj forhandles i de fysiske butikker såvel som på nettet. Nogle forbrugere foretrækker at handle i en fysisk butik, mens andre foretrækker at sidde i ro og mag og handle på nettet. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men ikke desto mindre har man dissse to muligheder.

Hos Billig-Mode.dk koncentrerer vi os hovedsageligt om e-handel, og det har vi også gjort denne gang. Vi er positivt overrasket over, hvor stort udvalg man kan finde af Hummel børnetøj på nettet. Det er også vores indtryk, at det er på nettet, hvor man finder de laveste priser.

hummel 9 hummel 8 hummel 7
Inden for Hummel børnetøj kan man købe stort set alle produkter. Fordelen ved at købe Hummel tøj er, at det både er smart og praktisk. Hummel har formået at designe og udvikle børnetøj, som giver børn lov til at være børn. Takket være høj kvalitet og god komfort har børnene mulighed for at se pæne og anstændige ud, samtidig med at der er rig mulighed for, at børnene kan lege både inde- og udendørs. Der er nemlig særligt stor fokus på funktionalitet og holdbare materialer. Prismæssigt befinder Hummel børnetøj sig i mellemprisklassen, som appellerer til de fleste børnefamiliers budget. I øjeblikket har har Hummel stor succes med deres flyverdragter, joggingtøj, huer, støvler og heldragter. Hummel børnetøj bærer i høj grad præg af flotte farver, sjove motiver og unikke detaljer.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret