Hummel hue
29 januar, 2014

Hummel huer til børn og voksne

By Billig-Mode.dk

Hummel huer

ForhandlerHummel huerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Houseofkids.dk finder du et stort udvalg af Hummel huer og elefanthuer til børn. (1-3 dages levering og fri fragt)
Smartguy.dk har et fornuftigt udvalg af Hummel huer til voksne.

Huer

Der kommer næppe et tidspunkt, hvor det vil være mere relevant at udgive en artikler om huer. Vinteren er nemlig for alvor kommet, og det betyder meget kolde temperaturer. Flere steder  i landet har temperaturen været nede og røre -8 grader, hvilket siger noget om, hvor slem en vinter vi skal kæmpe os i gennem. De lave temperaturer vil højst sandsynligt fortsætte et par måneder endnu, så man kan lige så godt vende sig til vejret. Det nemmeste ville være at ligge sig under dynen og vente til, at det bliver varmt igen, men det har de fleste mennesker af gode grund ikke mulighed for. Derfor er det vigtigt at man klæder sig godt på vejret, hvilket man kan gøre ved at iklæde sig en stor og tyk vinterjakke, et par solide støvler, nogle gode overtræksbukser, et par skihandsker og ikke mindst en hue.

De nævnte beklædningsgenstande er alle rigtig vigtige, hvis man skal kunne klare de kolde temperaturer. Langt de fleste bruger en vinterjakke og handsker / vanter til dagligt, mens der er mange, der glemmer en hue. Hvis man er heldig, fryser man bare en ørerne en smule, men man kan risikere at få forfrysninger og varige skader uden en hue. Derfor er det utroligt vigtigt at beskytte sine ører mod kulden, og det kan man bl.a. gøre med en hue. Et alternativ kunne være at bruge et par ørevarmere, som opfylder samme behov. Forfrysninger er især slemt for hals, ører, hænder og tæer, da der dannes små iskrystaller i hævet, som kan resultere i infektion.

En hues primære funktion er selvfølgelig at holde ørerne varme, så du undgår smerte og i værste fald infektion. Enhver ved hvor ubehageligt det er at fryse sine ører, så det er oftest en rigtig god investering med en hue. Dog er det langt fra alle huer, der er lige praktiske, hvilket i høj grad kommer an på kvaliteten. Det handler især om, hvilket materiale der er blevet brugt til at lave huen. Vi har kigget på en række Hummel huer, som vi mener er nogle af de bedste på markedet af flere grunde. Denne vinter anbefaler vi Hummel huer, Carhartt huer og ikke mindst Småfolk huer til børn.

Hummel hue

Hvis du har læst første del af denne artikel, vil du højst sandsynligt kunne se vigtigheden i at eje en hue. Vi har forsøgt at finde en hue, der opfylder vores krav i forhold til kvalitet, pasform og selvfølgelig design. Derudover har vi også kigget på prisen, som naturligvis også er afgørende. Valget er derfor faldet på Hummel huer, som både er varme, opfylder de designmæssige krav, sidder godt på hovedet og kan købes til fornuftige priser.

I modsætning til mange andre brands, der producerer huer, så kan Hummel huer købes til både børn og voksne. Der er ingen tvivl om, at udvalget er størst indenfor huer til børn, men du kan som voksen også købe en Hummel hue. Er du forældre, bærer du et stort ansvar i forhold til at beskytte dit barn mod den kolde vinter. Det er især vigtigt, at børn der går i børnehave ejer en hue, da de bruger rigtig meget tid udenfor. Selvom termometeret står på 0 grader, så kan det godt føles væsentlig koldere pga. vinden.

Til børn kan man købe både almindelige huer og elefanthuer alt efter ønske. Den vejledende pris på Hummel huer til både børn og voksne ligger på omkring 200 kr. Bemærk dog at det kun er den vejledende pris, som tit kan findes billigere på nettet eller i butikkerne. Hvis man ønsker at købe en Hummel hue i en fysisk butik, så anbefaler jeg de kendte sportsforretninger som Sportigan, Sport24 og Sportmaster. Umiddelbart vil jeg dog mene, at der kan være flere fordele ved at handle på nettet. Jeg har nemlig besøgt enkelte webshops, hvor de både har et stort udvalg, billige priser og ikke mindst hurtig levering til hele landet.

Hummel hue børn

Hummel hue

 

 

Jeg var forbi webshoppen, Houseofkids.dk, hvor jeg fik øje på denne skønne Hummel hue til børn. Det er en webshop med et stort udvalg af tøj og sko til børn. Webshoppen har en trustscore på 9,4 ud af 10, samtidig med at de er nomineret til e-handelsprisen 2014. Derfor kan man trygt handle hos denne forhandler, hvor det altid er muligt at gøre en god handel. Kigger vi på huen igen, så er det en stribet Hummel hue med farverne grøn, blå og grå. Designmæssigt er det altså en hue, der er mest henvendt til drenge. Det er en tilpas varm hue, som skal kunne holde kulden væk fra ørerne selv under kolde temperaturer.

Huen er lige nu på lager i følgende størrelser:

  • 50-60 cm.
  • 62-68 cm.
  • 74-80 cm.
  • 86-92 cm.

Du kan købe huen hos Houseofkids.dk til 99,95 kr. inkl. levering.

Hummel hue voksen

Som vi startede med at skrive, kan man også købe Hummel huer til voksne, som minder meget om de huer, man købe til børn. Kvaliteten og pasformen er mere eller mindre den samme, mens der kan være nogle forskelle i forhold til design. Der er rigtig mange mænd, der bruger Hummel huer, mens der kun er et meget lille antal kvinder. Vi har været forbi Smartguy, hvor vi fik øje på denne moderne Hummel hue:

Hummel hue voksen

Ligesom det gør sig gældende for de fleste Hummel huer til voksne er denne hue ensfarvet, modsat de mange farverige huer til børn. Der er ikke særlig meget at sige om designet udover det broderet logo foran. Kvaliteten er 70 % akryl og 30 % uld. Det er ikke verdens varmeste hue, men den er alligevel tilstrækkelig varm til de fleste vinterdage i Danmark. Den vejledende pris er 149,75 kr., men som du kan se på billedet, kan man spare 33 % i øjeblikket. Det er one size, så du behøves ikke spekulere i, hvilken størrelse du skal vælge.

Du kan købe denne Hummel hue hos Smartguy.dk for 99,75 kr.

Hummel hue tilbud

Ja, det er som tidligere nævnt muligt at finde gode tilbud på Hummel huer. Hvis du har fundet en Hummel hue du rigtig gerne vil have, så kan det være en god idé at sammenligne prisen hos forskellige forhandlere. Jeg har nemlig set tilbud, hvor man kan spare 30-50 % på huer i forhold til normalprisen. Her er en lille liste over nogle af de forhandlere, hvor du kan købe en Hummel hue på tilbud:

  • Smartguy.dk
  • Smartkids.dk
  • Houseofkids.dk
  • Zalando.dk

Andre artikler om Hummel: