21 oktober, 2014

Hummel regntøj til børn

By Billig-Mode.dk

Vi befinder os endnu engang i en periode, hvor der regner rigtig meget i Danmark. Køber du Hummel regntøj, så vil du ikke kunne ændre på vejret, men du kan heldigvis komme nemmere igennem dagen med den rette påklædning. Når man bor i et regnfuldt land som Danmark, kan man nærmest ikke undvære et regnsæt. I denne artikel vil vores fokus ligge på regntøj til børn fra Hummel. Der vil være rig mulighed for at læse om regntøj til både piger og drenge, hvor vi tilmed henviser til de omtalte produkter.

hummel regntøj tilbud

Hummel regntøj udsalg


hummel regntøj børnPris: 
299,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Hos Babysverden er det muligt at købe dette Hummel regntøj i blå til en meget overkommelig pris. Modellen hedder “Rufus”, men dette regnsæt kan også købes i farverne lilla, pink og sort til samme lave pris. Regntøjet er i kraftig gummi med de karakteristiske vinkler og logo på både jakke og buks.

Jakken lukkes med både trykknapper og lynlås, så den kan holde vandet ude. Bukserne har elastikseler samt elastik i bukseben og ryg. Bemærk dog at Hummel regntøj i str. 110 og opefter ikke er med seler. Derudover er jakken naturligvis udstyret med en praktisk hætte.

Regntøjet er målt til et vandsøjletryk på 5000, hvilket vidner om den høje kvalitet. Tøjet er lavet af 65 % polyester og 35 % PU. Det er muligt at vaske sættet ved 30 grader i vaskemaskinen.

Hummel har også gjort et glimrende arbejde i forhold til pasform, da regntøjet vil sidde godt på ethvert barn. Du finder dette regnsæt i en lang række størrelser.

_____________________________________________________________________________

Køber du regntøj fra Hummel, så kan du forvente at få meget kvalitet for pengene. Sammenligner man med regntøj fra andre producenter i samme prisklasse, så vil kvaliteten typisk være en smule højere hos Hummel. 349,95 kr. for regntøj i den standard er en rigtig god investering, da man ville kunne bruge regntøjet i mange år fremover. Designmæssigt kan med aldrig gå helt galt i byen med regnjakker og regnbukser fra Hummel. Ligesom Hummels øvrige tøj, så er deres regntøj også meget enkelt, men samtidig ganske moderne. Regntøjet er lavet af materialer i meget høj kvalitet, som er med til at sikre en god holdbarhed.

hummel regntøj udsalg

 

- Babysverden.dk

Babysverden har ingen udsalg eller tilbud på Hummel regntøj i øjeblikket, men har til gengæld nogle skarpe priser. Hvis man vil spare mange penge på Hummel regntøj til børn, skal man købe regntøjet udenfor sæsonen. I disse regnfulde måneder vil man sjældent kunne finde så mange attraktive tilbud på Hummel regnsæt. I så fald er der generelt bedst chance for at finde tilbud på regntøj, hvis du handler online.

Langt de fleste børn elsker regn, fordi det giver mulighed for at hoppe i vandpytter og gøre sig rigtig beskidte. Børn skal selvfølgelig have lov til at være børn, men den rette påklædning er vigtigt i dette tilfælde. Sender du dit barn i børnehave, vuggestue eller skole uden regntøj på en regnfuld dag, så vil der være en vis risiko for, at dit barn vil blive forkølet. Investerer du i et sæt Hummel regntøj til dit barn, så kan du mere eller mindre slippe de bekymringer.

Øvrige anbefalinger: