Hummel jakker
25 december, 2013

Hummel softshell jakke

By Billig-Mode.dk

Hummel softshell jakke

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Der er en god grund til, at vi ikke har valgt at skrive en generel artikel om softshell jakker, men derimod en specifik artikel om Hummel softshell jakker. Vi mener nemlig, at Hummel er de førende indenfor softshell jakker lige nu, og deres jakker er at foretrække fremfor andre pga. kvalitet, design og pasform.

Hvad er en softshell jakke?

For nogen vil det være et dumt spørgsmål, men der skal helt sikkert nok være nogen, der ikke ved hvad en softshell jakke egentlig er. Jakkerne er kendetegnet ved ikke at være hundrede procent vandtætte som Hardshells er. Det smarte ved dem er derimod at de er væsentlige mere vindtætte, åndbare og ikke mindst vandafvisende. Softshell jakker er specielt praktiske ved forår og efterår på de dage, hvor der ikke regner alt for meget. De egner sig specielt til det skandinaviske klima, hvor der blæser meget, og hvor der er forholdsvis lave temperaturer. Softshell minder på mange måder om vindjakker, som har nogenlunde de samme funktioner.

Softshell jakker er praktiske til forskellige vejrforhold og ikke mindst forskellige former for aktiviteter. Mange mener at softshell jakker er meget mere komfortable end vindjakker. De er derfor praktiske til bl.a. løb og vandreture, som blot er nogen af de mange aktiviter, hvor en softshell jakke kan være praktisk.

Læs også: Hummel flyverdragter

Hummel softshell jakke

Har du læst overstående afsnit, så burde du på nuværende tidspunkt have godt styr på, hvad en softshell jakke egentlig er. Nu er du højst sandsynligt interesseret i at vide, hvorfor du bør købe en Hummel softshell jakke fremfor de mange andre alternativer. Vi skal måske slå fast med det samme, at Hummel softshell jakker kan købes til både mænd, damer og børn.

Disse fordeler har Hummel softshell jakker:

  • Imponerende åndbarhed – Det er bestemt ikke alle softshell jakker, der har en særlig god åndbarhed. I hvert fald ikke i samme grad som Hummels jakker. Netop den høje åndbarhed gør at jakkerne er enormt praktiske til alle former for fysiske aktiviter.
  • God og kraftig kvalitet – En anden ting jeg er imponeret ved Hummel jakker er, at de består af noget kraftigt stof, som giver god varme, uden at det bliver alt for varmt. Hvis man skal bruge en softshell jakke til sportslige aktiviter, så anbefaler jeg ikke, at man går jakker med tykt stof.
  • Pasform – Hummel jakker er min favorit hvad angår pasform. En hvilken som helst Hummel softshell jakke sidder tæt til kroppen, så den ikke blafrer rundt. De bruger noget materiale med høj strækbarhed, så jakken sidder rigtig behageligt på kroppen.
  • Mode – Det kan godt være at en jakke er praktisk, men det er selvfølgelig også vigtigt, at designet er i top. En typisk Softshell jakke består kun af ganske få farver og detaljer, hvilket gør dem tidsløse, og de passer til enhver tøjstil.

Vi skal selvfølgelig også se på nogle Hummel softshell jakker, så du selv kan danne dig et indtryk. Vi har udvalgt en Hummel softshell jakke til henholdsvis mænd, kvinder og børn.

Hummel softshell jakke

Der er desværre kun et meget begrænset udvalg af Hummel softshell jakker til mænd. Dog har vi alligevel udvalgt en jakke, som vi vil se lidt nærmere på. Jakken er som du kan se sort med et gråt mærke på venstre bryst. Der er lynlås fortil samt en praktisk hætte. Det kan være svært at se på det lille billede, men jakken har to store sidelommer med lynlåslukning.

Læs også: Hummel vinterjakker

Derudover er der velcrolukning ved ærmerne, som du kan justere efter behov. Kvaliteten er 100 % polyester. Lige i øjeblikket er prisen kun 599,75 kr., mens førprisen er 999,75 kr. Med lidt hovedregning kan du altså spare 400 kr. hos Smartguy.dk på denne herrejakke.

Hummel softshell jakke

Der er ingen tvivl om, at udvalget af Hummel softshell jakker er størst til børn. Jakken vi har udvalgt er mørkeblå med en række grønne detaljer. Den neongrønne går igen ved både ærmer, mærke og hætte. Fortil er knapper hele vejen ned, som holder jakken tæt. Der er to sidelommer, hvor der er plads til lidt af hvert. Jakken er i PU coated kvalitet, som er et slags syntetisk materiale, som kan fremstå som fibre eller gummi.

Bedømt udfra farverne, så er jakken uden tvivl til drenge, men der er også masser softshell jakker til piger. Denne Hummel softshell jakke er testet til et vandsøjletryk på 5000 mm og åndbarhed på 5000 mm. Kvaliteten er 100 % nylon, mens liningen er 100 % polyester.

Prisen for den omtalte jakke er 509,75 kr., og forhandleren er Smartkids.dk

Hummel softshell jakke

Til sidst har vi selvfølgelig også kigget på en softshell jakker til damer. Jakken er ensfarvet sort med ganske få detaljer i lilla, som giver jakken et friskt pust. Der er lynlås fortil, samtidig med at jakken har en hætte med snor. Derudover har jakken en masse gode lommer – både sidelommer og indvendige lommer.

Denne Hummel softshell jakke vil umiddelbart være mest henvendt til unge piger eller kvinder med en meget ungdommelig stil. Du kan lige nu købe jakken i alle størrelser fra XS til XL. Kvaliteten er 100 % polyester, og prisen er 419,75 kr. hos Smartgirl.dk.

Kilder:

– http://aktivtraening.dk/udstyr/udstyrstip/softshell-er-jakken-til-det-hele