Hummel taske
22 januar, 2014

Hummel sportstaske

By Billig-Mode.dk

Hummel sportstasker

ForhandlerHummel sportstaskerLæs mere / Gå til forhandler
Smartguy.dk har et stort udsalg, hvor du kan spare op til 50 % på en ny Hummel sportstaske - Tjek de mange gode tilbud ud og gør en fantastisk handel

Man kan næsten ikke andet end at blive glad for en Hummel sportstaske, da deres tasker er rummelig og meget praktiske. Du kan forvente den fuldkomne sportstaske, som er oplagt til samtlige sportsgrene. Vi skal i artiklen prøve at se nærmere på nogle Hummel sportstasker, samtidig med at vi vil kigge på den generelle pris, fordele og eventuelle ulemper ved taskerne og meget andet. Som du kan se ovenfor henviser vi til et par forhandlere, hvor du har mulighed for at købe de populære tasker.

Hummel sportstasker

Vi behøves næppe en lang introduktion af Hummel, da de fleste danskere har et godt kendskab til det mærke. Vi har tidligere skrevet om rigtig mange forskellige produkter fra Hummel, bl.a. shorts, bukser og jakker.

Hvis vi skulle komme med vores bedste forslag til en god og rummelig sportstaske, så ville vi uden tvivl anbefale en taske Hummel. I forhold til sportstasker konkurrerer Hummel i mod store mærker som Nike, Adidas og Puma, men det er uden tvivl Hummel der gør det bedst. Går du ud i et omklædningsrum til f.eks. fodbold eller håndbold, så kan du næsten ikke undgå at se en Hummel taske.

Før vi tog en beslutning om hvilken sportstaske, vi ville anbefale, lavede vi en liste over de kvalifikationer en sportstaske bør have:

  • Den skal være rummelig, så der er plads til både træningstøj, håndklæde, drikkedunk m.m.
  • Den skal gerne være udstyret med nogle forskellige lommer, så man f.eks. kan tage undertøj i en sidelomme.
  • Det er en stor fordel, hvis tasken har en skulderrem, så den er praktisk at cykle med o.l.
  • Tasken skal helst være forholdsvis vandtæt, så den holde til at blive transporteret fra hjem til træningssted.

Vi kan ikke komme i tanke om en sportsgren, hvor en Hummel sportstaske ikke er praktik. Langt de fleste brugere af sportstasker fra Hummel spiller håndbold eller fodbold, men de kan også bruges i sammenhæng med andre sportsgrene.

Hummel taske

Størrelser: Når du skal købe en Hummel sportstaske, skal du være opmærksom på, at der er forskellige størrelser. De producerer både sportstasker i str. XS, S, M og L. Da det kan være svært at vide, hvor store (eller små) de forskellige tasker, har vi givet dig et overblik over størrelserne nedenfor:

XS – 40 x 20 x 24 cm. (lille)

S – 45 x 26 x 30 cm.

M – 55 x 30 x 36 cm. (mellem)

L – 62 x 35 x 40 cm. (stor)

Jeg håber, man kan få et lidt bedre indblik af hvor store taskerne er udfra overstående guide. Skal man købe en Hummel sportstaske til børn, så vil det i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt med en str. XS. Langt de fleste køber en sportstaske i str. M, da den har en tilpas form og gode detaljer. Er man typen, der har brug for meget plads, så kan man overveje en str. L, som kan rumme rigtig meget.

En Hummel sportstaske kan med fordel bruges af både mænd, kvinder og børn. De primære brugere af sportstasker fra Hummel er børn og unge mennesker, som dyrker sport. Der er dog også mange, der vælger at bruge en Hummel taske som en weekendtaske.

Læs også: Dunlop tasker

Farver:

Hummel sportstasker kan efterhånden købes i alle tænkelige farver. De fleste vælger en neutral sportstaske i sort, men du kan altså også købe taskerne i bl.a. orange, blå og grøn. Generelt er taskerne meget enkle og består oftest kun af 2-3 forskellige farver. Det gør at børn har mulighed for at bruge sportstaskerne i mange år, da stilen er så neutral som den er.

Pris:

Prisen har selvfølgelig også noget at sige, for man vil selvfølgelig gerne have mest muligt for pengene. Prisen afhænger både af, hvornår tasken er blevet lanceret samtidig med at størrelsen har betydning for prisen. Den mindste taske koster 199,75 kr. (XS), den mellemstore koster 299,75 kr., mens den store koster 349,75 kr. De nævnte priser er dog vejledende pris, så der er mulighed for at finde dem billigere via tilbud.

Hummel sportstaske tilbud

Som altid gør vi et forsøg på at finde nogle skarpe tilbud på de produkter, som vi har omtalt på bloggen. Vi havde faktisk ikke regnet med, at vi ville kunne nogen tilbud på Hummel sportstasker, men der tog vi fejl. Efter et par minutters søgning stødte vi på Smartguy.dk, som lige nu har et stort udsalg med Hummel sportstasker kørende. I skrivende stund har de samtlige Hummel sportstasker på tilbud med besparelser, som svinger fra 10-50 %. Med muligheden for at spare op til halvdelen af prisen, skulle der næsten være garanti for en god handel. Det skyldes muligvis, at der snart kommer en ny kollektion ud, men tilbudende er fortsat rigtig skarpe.

Hummel sportstaske

 

Jeg har udvalgt tre tilbud til dig ovenfor, som jeg synes du skal tage et nærmere kig på. De tre tasker er i henholdsvis str. M, L og S (i nævnte rækkefølge). Den billigste Hummel sportstaske hos forhandleren koster lige nu kun 124,75 kr. Jeg kan ikke sige noget om, hvor længe disse tilbud gælder. Jeg kunne forestille mig, at tilbudende gør sig gældende så længe lager haves.