Hummel top
11 august, 2013

Hummel toppe

By Billig-Mode.dk

Hummel toppe gul Hummel toppe til børn Hummel top

ForhandlerHummel toppeLæs mere / Gå til forhandler
Hummel toppe til kvinder fra kun 70 kr.
Hummel toppe til børn fra kun 80 kr.

Her på siden er vi store fans af Hummel sko og tøj. Dette inkluderer også Hummel toppe, som vil komme til at pryde denne artikel. I artiklen vil jeg skrive om Hummel toppe til kvinder og børn. Når jeg skriver Hummel toppe, så inkluderer det både toppe til sport og fritid. For dig der godt kunne tænke spare penge på tøj, så kan jeg love at du senere i artiklen vil blive præsenteret for to forhandlere, hvor du kan købe Hummel toppe på tilbud.

Hummel

Der er snart ikke den dansker, der ikke ejer mindst et produkt (tøj eller sko) fra mærket Hummel. Det ville derfor overraske mig meget, hvis du ikke i forvejen har kendskab til Hummel. Hummel er en dansk virksomhed, som har produceret tøj og sko til sport og fritid siden 1923. Firmaet blev i sin tid startet af Michael og Albrech Ludwig Mesmer, som oprindelig navngav virksomheder “Messmer & Co.”. Fire år efter at virksomheden blev grundlagt skiftede de virksomhedsnavn til Hummel. Op i 1980’erne fik Hummel et seriøst gennembrud, da de blev leverandør til både det danske-, svenske- og norske landshold. I samme årti underskrev Hummel en sponsoraftale med storklubben Real Madrid, som samme aftalerne med landsholdene gav Hummel massiv omtale i en lang række lande.

Bliv hot med en Hummel top

Nu skulle du gerne være blevet bare en lille smule klogere på tøjmærket Hummel. Hvis du ønsker at vide mere om Hummel anbefaler jeg dig at besøge deres officielle hjemmeside på følgende link: http://www.hummel.net/en-DK/. Du er landet på denne artikel, fordi du har vist interesse for Hummel toppe. Enten ejer du i forvejen en top fra Hummel eller også kender du måske nogle veninder, der ejer en Hummel top. Det er langt fra usandsynligt at du kender nogen eller endda selv er ejer af en Hummel top, for det er toppen af poppen lige i øjeblikket. Hummel toppe kan bådes bruge på arbejde og i skole og især til sportslige aktiviter. Selvom toppene kan bruges til begge dele, så er der enkelte topper der er mere beregnet til sportslig brug fremfor fritid.

Hummel toppe kvinder Hummel toppe Hummel top

Iøjnefaldende farver og unikke motiver

Det er muligt at købe helt enkle Hummel toppe med en smule iøjnefaldende farver som pink eller gul. Samtidig er det muligt at købe toppe fra Hummel i flotte motiver, som du ikke finder på andre toppe. Ovenfor dette afsnit ser du et eksempel på to ensfarvede- og en Hummel top med motiv. De Hummel toppe med motiver er meget ungdommelige og passer oftest bedst til piger og unge kvinder. Derimod kan enhver uanset bruge de ensfarvede toppe fra Hummel som udover at være en smule iøjnefaldende er temmelig neutrale. Der er dog ingen tvivl om at Hummel toppe er mest til den yngre del af befolkning samt børn, som jeg vil komme ind på senere i artiklen. Toppene fra Hummel har desuden en ganske behagelig pasform, så din top hverken sidder for tæt eller for løst.

Hummel toppe motiv Hummel toppe gulHummel top hvid

Sport

Hummel toppe er oprindelig produceret til at dyrke sport i. Mangler du derfor en top til f.eks. løb, håndbold, cykling eller en helt tredje sport, så kunne en Hummel top meget vel være noget for dig. Som jeg har nævnt før i artiklen har toppene fra Hummel nemlig en rigtig behagelig pasform, hvilket gør dem behagelige at have på og bevæge sig i. Toppene er svedabsoberene og afhjælper dårlig svedlugt, hvilket gør at de er praktiske til sport.

Fritid / arbejde / skole

Når man er på arbejde eller i skole vil man gerne have noget tøj på, der både ser godt ud samtidig med at det sidder godt til kroppen. Til dette formål kunne en Hummel top meget vel være det rette valg. Udover at Hummel toppene er i rigtig god kvalitet og sidder godt til kroppene, så er toppene også topmoderne. Du kan både køre det helt afslappede look med et par Hummel træningsbukser og en top, eller du kan køre det lidt mere stilede look med et par jeans og en Hummel top. Selvom Hummel toppe er mest egnet til sport, så er der rigtig mange kvinder der bruger Hummel toppe i deres fritid, ganske enkelt fordi at de er rigtig smarte.

Fantastiske toppe til prisen

Nu når Hummel toppe både er i god kvalitet, ser godt ud og har en god pasform, så skulle man tro at de koster en formue. Dette er dog ikke tilfældet, for det er rent faktisk muligt at købe Hummel toppe fra kun 69,75 kr. Den generelle pris for en Hummel top ligger på 100-200 kr., hvilket man må sige er en acceptabel pris for en top med de nævnte egenskaber. Du får altså rigtig meget kvalitet for pengene, hvis du køber en Hummel top. Designet er tidsløst, og du skal derfor ikke bekymre dig om ikke at være med på moden længere.

Hummel toppe børn Hummel toppe til børn

Hummel toppe til børn

Mange tror fejlagtigt at man kun kan købe Hummel toppe til kvinder. Det er nemlig muligt at købe Hummel toppe til børn også, selvom udvalget er begrænset. Øverst i artiklen har vi nemlig henvist til en forhandler med et lille, men god udvalg af Hummel toppe til børn fra 79,95 kr. Motiverne er en anelse anderledes end dem til kvinder, da målgruppen naturligvis også er en anden. Du kan dog forvente at farverne er iøjnefaldende og at motiverne er helt specielle. Forhandleren jeg har henvist til er Smartkids.dk, som udover billige Hummel toppe også kan byde på gratis fragt, gratis bytte og 30 dages returret. Der er altså mange fordele ved at handle hos denne shop, så det vil jeg anbefale dig, hvis du leder efter en Hummel top til dit barn.