Hummel vinterjakker børn
5 oktober, 2013

Hummel vinterjakker til børn

By Billig-Mode.dk

Hummel vinterjakker børn Vinterjakke Hummel Hummel vinterjakker til børn


Så er vi igen tilbage om en artikel om Hummel – Denne gang skal det handle om Hummel vinterjakker til børn. Er du først læser her på bloggen, så har du nok set at vi før har skrevet om bl.a. Hummel Hummel flyverdragter og bukser, sko. Vi er med andre ord stor fan af Hummel tøj og især deres vinterjakker har imponeret os. I denne artikel vil vi både komme med noget generelt information om vinterjakker fra Hummel, samtidig med at der vil komme nogle anbefalinger til specifikke Hummel vinterjakker.

Hummel vinterjakker tilbud

Hummel

Hummel er et dansk mærke, der har været kendt for sports- og modetøj siden 1923. Hummel startede med at være et kendt mærke indenfor sportsgrene som fodbold, cykling, håndbold og atletik, men i dag er Hummel også et kendt mærke indenfor modeverdenen. Hummel er i dag sponsor for rigtig mange sportsklubber specielt indenfor fodboldverdenen. Hummel sponsorer i øjeblikket bl.a. den danske fodboldklub Brøndby IF. Det danske brand har desuden også planer om at sponsorere en række store håndholdklubber, da de gerne vil blive et endnu mere kendt sportsmærke. Hovedkvarteret ligger i Viby, men forhandles også til en lang række andre lande end Danmark.

Hummel vinterjakker tilbud

Hummel vinterjakker

Det er efterhånden en del år siden at Hummel producerede vinterjakker for første gang. I dag forhandles deres dog hos stort set alle danske sportsforretninger samt utallige internetshops. Selvom artiklen handler om Hummel vinterjakker til børn, producerer de faktisk også vinterjakker til mænd og kvinder – dog i meget mindre grad.

Nedenfor har jeg forsøgt at give dig overblikket over de fordele der er ved at købe Hummel vinterjakker til børn:

Kvalitet –  Ligesom Hummel’s øvrige produkter er deres vinterjakker også i meget høj kvalitet. Kvalitet er et af de absolut vigtigste elementer, når man skal købe en vinterjakke.

√ Pasform – Pasform er også en rigtig faktor, når man skal vælge den rette vinterjakke. For en vinterjakke er det vigtigt at den både er tæt og varm, samtidig med at der skal kunne være plads til at bevæge sig i. Hummel vinterjakker er generelt blevet rost meget for deres pasform, hvilket er et stort plus.

Tåler vask – Hummel jakker tåler vask, og det er en ret stor fordel, hvis man har børn, der godt kan lide at svine sig udenfor. Kommer dit barn hjem fra børnehave med en mudret vinterjakke, så kan den bare smide i vaskemaskinen, så den er ren til næste dag.

√ Vind- og vandtæt – Man kan desuden forvente at alle vinterjakker fra Hummel er bade vind- og vandtætte.

√ Design – For nogen er designet vigtigst, mens det for andre ikke er så vigtigt. Ikke desto mindre bærer deres vinterjakker tydeligt præg af en moderne stil.

√ Prisen – Sidst, men ikke mindst er der prisen, som bestemt også fortjener et flueben. Typiske Hummel vinterjakker til børn koster 600-900 kr., hvilket er en god pris set udfra moderne design, god kvalitet og pasform. Selvom den typiske pris er 600-900 kr. er det muligt at købe en vinterjakke fra kun 399 kr. hos udvalgte forhandlere.

KELLY

Hummel vinterjakker til børn Hummel vinterjakker børn

Næste model vi skal kigge på er navngivet “KELLY”. Denne model er kendt får vinterjakker til både piger og drenge, som du kan se billeder af ovenfor. Da vi lige har skrevet lidt om en vinterjakke til drenge, så vil vi koncentrere os om jakken til piger, som der er et billede af i højre side.

Kendetegnet for denne vinterjakke er at den er fyldte med fede detaljer og skarpe farver. For det første skriger jakken af femininitet pga. den meget iøjnefaldende pink farve. Det er måske svært at se på billedet, men Hummel vinterjakken har en lynlås hele vejen ned fortil samtidig med at jakken kan isoleres ekstra godt med de sorte knapper. Fortil har jakken desuden to praktiske lommer, som kan lukkes med lynlås. Hætten er foret og kan desuden tages af og på, som man har lyst til. Som du nok ikke kan se på billedet har vinterjakken også en lynlåslomme på ærmet. Vinterjakken fra Hummel består af 100 % polyester (for) og 100 % nylon (overmateriale)

Pris: 849 kr. (pigemodel)

Forhandler: Zalando.dk

LOUIS

Hummel vinterjakker

Ligesom overskriften siger, så er der tale om en vinterjakke fra modellen “LOUIS”. Vi synes at der er flere grunde til at denne jakke bør få en anbefaling. Først og fremmest er der rent visuelt tale om en meget flot vinterjakke i moderne stil. Kigger man på syninger, så kan man se at der er tale om syninger med et fodboldmotiv. På grund af disse motiver vil jakken altså primært være henvendt til drenge. Denne Hummel vinterjakke er blå med orange detaljer ved f.eks. lynlås og hætte.

Jakken har to praktiske lynlåslommer fortil, hvor der trygt kan opbevares mindre ting. Vinterjakken har desuden aftagelig hætte, som dit barn kan tage over hovedet, hvis der uheldigvis begynder at regne.

Foret består af 100 % polyester, mens overmaterialet består af 100 % nylon.

Pris: 549 kr.

Forhandler: Zalando.dk

KRISTEL

Vinterjakke Hummel

Den sidste model vi skal kigge på i denne omgang hedder “KRISTEL”. Set udfra den pink detalje i hætten, er overstående Hummel vinterjakke primært til piger. Jakken er mellemlang samtidig med at pasformen kategoriseres som normal. Der er tale om en rimelig simpel og samtidig elegant vinterjakke i sort med hvidt logo på brystet og en aftagelig hætte. Som man ikke kan se på billedet er der også tre striber ned af skulderen på jakken, som er meget karakteristisk for Hummel tøj.

Har du en lille datter og har hun brug for en ny og varm vinterjakke i moderne design, så kunne en Hummel vinterjakke til børn fra modellen KRISTEL meget vel være noget for hende. Er du i tvivl om størrelsen, så vil vi anbefale dig at tage et kig på størrelsesguiden, som du finder hos den anbefalede forhandler.

Pris: 549 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Køb online

Her er 5 gode grunde til at jeg anbefaler dig at købe Hummel vinterjakker til børn på nettet:

  • Der er et enormt udvalg
  • Der er oftest mulighed for at spare mange penge via gode tilbud og udsalg
  • Du kan handle præcis, når det passer dig
  • Leveringen tager oftest kun 1-2 hverdage
  • Du kan nemt sortere mellem både mærker, priser, kvalitet og farver.

Vil du vide mere om Hummel, kan du med fordel besøge deres officielle website på følgende link: http://www.hummel.net/en-DK/