Moderne kvindelige modeller
12 marts, 2020

Hvad definerer den danske mode i 2020?

By Billig-Mode.dk

Grundet den hastige udvikling inden for tøj og mode kan det være svært at følge med i, hvad der er hot, og hvad der er not. Derfor føler vi et vist ansvar for at give vores viden, forudsigelser og tips videre. Det sker alt sammen i dette indlæg, hvor vi kommer med nogle bud på, hvad der kommer til at fylde allermest inden for dansk mode anno 2020.

Bæredygtighed kommer til at fylde (endnu) mere

I dag kan man nærmest ikke tale om tøjproduktion uden også at tale om bæredygtighed. Som tøjproducent er man i hvert fald nødt til at tænke i bæredygtige baner, hvis man skal fremtidssikre sin forretning. Det gælder ikke kun om at bruge de rigtige materialer, men også om at bruge de mest bæredygtige produktionsmetoder. Dette har sat tøjproducenterne over for en række udfordringer, som de fleste dog formår at løse på flotteste vis.

Vil du gerne beholde din gode samvittighed, så gå efter bæredygtigt tøj, næste gang du tager på shopping. Der findes masser af bæredygtige brands. Det er f.eks. muligt at nævne Selected, Gestuz, Stine Sandermann, Knowledge Cotton Apparel og mange flere.

Det må gerne være lidt råt og street

2020 bliver sandsynligvis også året, hvor flere går væk fra den formelle og sikre tøjstil. Vi mærker i hvert fald en stigende efterspørgsel på lidt mere streety tøj i form af hættetrøjer, tracksuits m.v. Han Kjøbenhavn er blot et af de mærker, der vinder frem for tiden. Et mærke som dette er tilegnet dig, der føler dig tiltrukket af den mere casual stilart, der fungerer bedst til hverdag og fritid. Han Kjøbenhavn er ikke kun kendt for at designe og producere casual tøj. De er også kendt for at levere en umådelig høj kvalitet. Er dette elementer, der taler til dig, så klik på linket og oplev det store udvalg af tøj fra Han Kjøbenhavn.

Pink og gul bliver nogle af årets hotteste farver

… hvis vi skal komme med et kvalificeret bud.

Pink og gul er to fantastiske farver, der kan bæres af de fleste – i større eller mindre mængder. Med et komplet sæt i pink kan man være sikker på at løbe med en masse opmærksomhed. Man kan dog også peppe sin stil op med mindre elementer i pink – f.eks. ved at købe et par pink sko eller halstørklæde. Det samme gør sig gældende for gul, som også kan fungere som et friskt pust til en traditionel tøjstil præget af farver som hvid, sort og grå.