Par køber smykker
8 januar, 2020

Hvad kan jeg forvente af smykkemoden i 2020?

By Billig-Mode.dk

Smykker har altid været en vigtig del af et trendy og moderne look. Det rigtige smykke er med til at sætte prikken over i’et på dit outfit. Her får du inspiration til, hvad du kan forvente af smykkemoden i 2020.

Moden ændrer sig hele tiden, så det er om at følge med, hvis du gerne vil holde dig ajour og være trendy. På den måde er du med fra start, hver gang moden ændrer sig.

Udtrykket betyder rigtig meget for både mænd og kvinder, deres selvbillede og identitet. Det er en måde at udtrykke sig på, samtidig med at det giver en følelse af velvære, når man har noget lækkert på.

De samfundsmæssige tendenser afspejler sig også i moden. Det skal gerne være bæredygtigt, have en lang levetid og være ægte. Med smykker fra Pernille Corydon får du alt det i ét smykke, samtidig med at det er smukt, minimalistisk og af god kvalitet.

Et smykke kan dog ikke alene bære et helt outfit. Med et par flotte simple øreringe, en lang halskæde og et moderigtig sæt tøj fra Co Couture, vil du helt sikkert være den mest trendy og moderne på din vej.

De overordnede modetendenser

Pas på du ikke falder i, i enhver lille modetendens. Kig i stedet på de mere overordnede modetendenser, så du ikke både køber dig fattig i tøj, du kun bruger én gang og samtidig bidrager til en unødvendig tøjproduktion.

Det er noget mange af de store modehuse og modeikoner også fortæller – altså at det er vigtigt at gå efter den mere overordnede mode. Et lille tip til dig er også at følge med i den årlige modeuge. Så er du godt opdateret på, hvad der er moderne den næste rum tid.

Modetendenserne i 2020

I modeåret 2020 kan du som sagt forvente, at det samfundsmæssige vil afspejle sig i høj grad. Lidt ligesom det altid har gjort. I 2019 såvel som i 2020 handler det om vores klode og vores klima, som er et af de største problemstillinger, vi som samfund står over for lige nu.

Det vil komme til udtryk i moden, hvor det handler om etiske overvejelser, kvalitet frem for kvantitet og selvfølgelig klimamæssige konsekvenser og overvejelser. De fleste har nemlig fået øjnene op for, hvor skadelig tøjproduktionen er for klimaet.

Derfor menes det, at modetendenserne for 2020 mest af alt kommer til udtryk i mere bæredygtigt og holdbart tøj i god kvalitet. Derfor bør du ikke gå ud og købe en masse billigt. Spar i stedet på pengene og køb lidt dyrere, men også mere lækkert og holdbart tøj.