Sandaler
11 maj, 2020

Hvilke sandaler vil trende denne sommer?

By Billig-Mode.dk

Er du begyndt at kunne mærke varmen over hele kroppen? Det lækre sommervejr er på vej, og det betyder også, at du skal til at have sommergarderoben klar.

Det gælder om at have lækkert og luftigt tøj – og selvfølgelig et par gode sandaler, som kan holde hele sommeren.

Hvis dine sandaler fra sidste år ikke holdt til denne sommer, skal du have fat i et par nye, og når man endelig skal ud og shoppe sandaler, kan man lige så godt vælge nogle af de mest trendy og moderne af slagsen.

Birkenstocks – moden fra de sidste par år

Det der har trendet de sidste par år i forhold til sandalmode, må helt sikkert være de smarte og tidløse Birkenstock sandaler. Disse sandaler har et enkelt og klassisk look, men formår samtidig at være super smarte og moderne – og er det år efter år.

Sandalerne fra Birkenstock findes i mange farver og modeller, så der er næsten noget for enhver smag. Desuden byder de på rigtig fin kvalitet, så de skal nok holde hele sommeren, og måske endda også sommeren efter.

Aerosoft – de praktiske, men smarte sandaler

Hvis du gerne vil finde nogle lækre sandaler, som er praktiske, pæne og moderne, men som ikke er den vildeste trend endnu, kan du måske tage et nærmere kig på aerosoft sandaler. Disse sandaler har ikke den samme status som Birkenstock sandalerne, som alle har, men det betyder bestemt ikke, at de ikke er smarte og trendy.

Disse sandaler findes lige såvel i mange forskellige modeller og farver, og vigtigst af alt er de super praktiske og gode for fødderne. Og komfort er altså også vigtigt, når man kigger efter en god sandal, som måske både skal holde til lange vandre- og shoppingture.

Dr. Martens – for lidt ekstra edge

Hvis du ikke er så meget til de helt klassiske og neutrale sandaler, men faktisk leder efter nogle sandaler med lidt mere edge og råhed, skal du måske tage et nærmere kig på sandalerne fra Dr. Martens.

Dr. Martens er især kendt for deres lækre lædersko, oftest i de mørke, sorte farver, og det er også det, som kendetegner deres sandaler. Du kan finde et super lækkert udvalg af mere edgy og rå sandaler hos Dr. Martens, som er perfekte for dig, som gerne vil være lidt med på moden og de hotte mærker, men som stadig godt vil skille dig lidt ud.