bh
20 februar, 2019

Hvorfor Triumph er blandt de populæreste bh-mærker

By Steflinkmester

Der findes tusindvis af virksomheder, der alle forsøger at skabe den allerbedste bh. De higer alle efter at være dét mærke, som kvinder i alle aldre tyr til. Triumph er klart et af de undertøjsmærker i Danmark, der har allermest succes.

Find gode Triumph BH’er på Netlingeri.dk

At tage bryster alvorligt

Triumph forstår, at bryster skal tages alvorligt. At bryster ikke bare er to attributter, der sidder fast på kvinder verden over, som kun har noget med sex at gøre. Triumph forstår, at dette bare et en brøkdel af, hvad bryster er. Bryster er så meget mere end bare det. Bryster er livsgivende. Brysterne er det, som vores børn overlever på i deres første levetid. Bryster er noget af det, der gør det klart, at vi mennesker er pattedyr. Bryster er i virkeligheden udelukkende en del af kvindekroppen af praktiske årsager, nemlig at forsørge vores unger.

Det er vigtigt at tage sig godt af sine bryster. Det er afgørende, at de får den rigtige støtte og at man går med en bh, der passer lige akkurat til ens bryster. Hvis brysterne ikke bliver holdt oppe på en ordentlig måde, kan kvinder faktisk udvikle rygskader. Dette skyldes, at hvis brysterne får lov til at tynge overkroppen nedad, lider ryggen skade. Og grunden til at brysterne nogle gange tynger overkroppen nedad er hvis de ikke får den rette støtte.

En bh til enhver kvindes smag

Er man til den romantiske bh med fine hvide blonder og et fransk look, kan man vælge Triumph Amourette Charm, som samtidig med at være meget fin og forførende er en god bh, der gør hvad den skal for brysterne. Er man mere til en bh med lidt farve, kan man vælge den fine Triump Peony Florale, som har en flot støvet rosa farve, der komplimenterer alle hudfarver.

Hvis man ikke går særlig meget op i looket på sin bh, men bare ønsker en bh der er enkel, gør hvad den skal og ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed er Triump Body Makeup Essentials lige sagen. Som navnet ”body make up” antyder, blender bh’en nærmest ind med kroppens konturer. Dette gør, at bh’en er helt ideel at tage på, hvis man har en stram hvid t-shirt på. Med stramme t-shirts møder mange kvinder ofte det problem, at man kan se bh’ens blonder igennem stoffet på trøjen. Men denne bh camouflerer sig helt perfekt

At være tilfreds med sine bryster

Alle bryster er forskellige. Nogle er små. Nogle er store. Nogle formår at være begge dele. Nogle er helt forskellige. Nogle peger opad. Andre nedad. Nogle er mørke og nogle er lyse. Intet bryst er ens, og det er der mange kvinder, der har komplekser med. Vi har et billede af, hvordan bryster ”skal se ud”, men det er desværre helt forskruet. Det handler om at være tilfreds med sine egne bryster, og med en Triumph-bh er det slet ikke så svært endda.