kvinde laver yoga i solnedgang
20 august, 2019

Indershorts – dit mest fleksible stykke tøj

By Billig-Mode.dk

Indershorts er beklædningsgenstanden, du kommer til at bruge til både hverdag og fest. Når du skal vælge dine indershorts, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Har du brug for shapewear, som løfter dine baller og støtter din ryg? Eller skal du egentlig bare bruge et par billige, ensfarvede indershorts? Læs med her og bliv lidt klogere på hvilke, der er perfekte for dig. Hvis du leder efter nogle af de bedste indershorts, du kan finde, har Safetyshorts.dk lavet en Guide til køb af indershorts med masser af anbefalinger og hjælp til hvilke, du skal vælge. 

De forskellige typer indershorts

Begrebet indershorts dækker over forskellige shorts med forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at de er tynde, lavet i behageligt materiale og at man har dem uden på undertøjet (og ofte under kjolen eller nederdelen). Når du skal vælge mellem de forskellige typer, er det vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge dem til. Selvom der givetvis findes mange flere underkategorier, har vi for overskuelighedens skyld inddelt dem i disse kategorier: 

  • Indershorts, der løfter og støtter (shapewear)
  • Indershorts, der bruges under kjolen
  • Indershorts, der bruges alene

Shapewear – shorts, der løfter og støtter

Shapewear er til dig, som gerne vil føle dig bedre tilpas. Det er til dig, der gerne vil se bedre ud i din stramme kjole eller trøje. Shapewear er, som navnet antyder, lavet i et materiale, der former din krop, som du gerne vil have den. Præcis hvor den løfter eller støtter kan variere, men generelt vil shapewear støtte din ryg, gøre din mave og lænd fladere, slanke din talje og løfte dine baller og lår. Vær opmærksom på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen og at det ofte betaler sig at give lidt ekstra, da det er tøj du skal kunne have på i mange timer. Og når du bliver rigtigt glad for det, skal du kunne have det på hver dag. 

Indershorts, du kan bruge under kjolen

Når du skal til fest eller går i nederdel eller kjole til hverdag, giver et par shorts under kjolen dig lidt ekstra sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal gå og bekymre dig om, at din kjole blæser op, og i stedet kan du koncentrere dig om de vigtigere ting. Ved denne type indershorts, er der kun én ting der betyder noget: Shortsene skal være behagelige at have på. Du kan både finde shorts, som nærmest er usynlige, mens andre er lavet, så det er tydeligt, at du har dem på. Hvad du vælger, er selvfølgelig op til din personlige præference. I denne kategori er de billige alternativer ofte lige så gode som de dyrere og eksempelvis London Mini Shorts fra PIECES er et rigtigt godt valg. 

Moderne indershorts, du kan bruge alene

Som med alt andet tøj, er det også muligt at få designer-indershorts. Mens det ikke er så relevant for dig, som skal bruge dine shorts under tøjet, er der mange som bruger dem i stedet for almindelige shorts eller bukser. Det giver et sporty look og indershorts kan nemt sættes sammen med en oversized t-shirt og dine fedeste sneakers. 

Det er tydeligt, at indershorts er et af de mest alsidige stykker dametøj, og i denne artikel har vi kun skrabet overfladen for anvendelsesmuligheder. Tilbage er der kun anbefale dig til selv at prøve et par og opdage de mange anvendelsesmuligheder.