Taekwondo
26 september, 2017

Indkøbsliste: Det mest nødvendige udstyr til taekwondo

By Billig-Mode.dk

Spo1

Taekwondo er en koreansk kampsport, som har eksisteret i mange, mange år.

Den populære kampsport blev eftersigende opfundet for flere tusinde år siden, men moderne taekwondo har kun eksisteret i omkring 50 år.* I dag er der adskillige tusinde danskere – både børn og voksne – som dyrker taekwondo flere gange om ugen. De største klubber har base i henholdsvis Risskov, København, Esbjerg, Rødovre, Solrød og Lyngby.

Vil du gerne starte til kampsport, så skal du først og fremmest på jagt efter det mest nødvendige udstyr. Benyt dig af vores indkøbsliste, hvis du gerne vil skabe dig et godt overblik.

* Kilde: https://da.wikipedia.org/wiki/Taekwondo

Taekwondo udstyr – Det skal du bruge

Der er ingen grund til at trække spændingen yderligere… Du fortjener nemlig at vide, hvilket udstyr der er uundværligt til den omtalte kampsport, taekwondo.

Nedenstående indkøbsliste kan bruges af de fleste mennesker, men der er naturligvis nogle dele, som er vigtigere end andre:

  • Sparkepude (så du har mulighed for at træne derhjemme)
  • Beskyttelsesudstyr (armbeskytter, fodbeskytter, skridtbeskytter, tandbeskytter m.v.)
  • Bælte (forhandles i mange forskellige farver og størrelser)
  • Dragt (få gerne kompetent hjælp til at vælge den rigtige dragt)
  • Sko (skal vælges med omhu)

Handler du på nettet, vil du kunne købe både tøj og udstyr til taekwondo. Du behøver dermed ikke at besøge flere butikker og webshops, da det er meget nemmere at samle det hele i én bestilling.

Du kan evt. starte med at få styr på din påklædning, da det trods alt er vigtigt, at du er klædt godt på. Når du har fundet en passende dragt, skal du på udkig efter de perfekte taekwondo sko. Det er i den forbindelse alfa omega, at du kun kigger på sko, som er designet og udviklet til netop taekwondo, da der er stor forskel på kampsportssko. Derudover skal du naturligvis sørge for at vælge den rette skostørrelse.