Gourmet
29 juli, 2017

Inspiration: Fantastiske gourmetoplevelser i hjemmet

By Billig-Mode.dk

image006-1

Fantastiske gourmetoplevelser i hjemmet – Hvordan hænger det sammen?

Danskernes madlavningsevner er generelt meget imponerende, men selvom du er dygtig til at lave mad, er det ikke sikkert, at du altid har tiden og / eller energien til at kokkerere i mange timer. Såfremt du kan nikke genkendende til det, har vi en rigtig glædelig nyhed til dig.

Få leveret gourmetmad til dit selskab

Hvad enten anledningen er fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller studentergilde, så vil det være et sikkert hit at bestille gourmetmad. Frimann’s Gourmet leverer mad ud af huset og kan bryste sig af en imponerende høj kundetilfredshed. Du skal blot bestille mindst 10 kuverter for at få leveret mad til din fest.

Der er sammensat menuer, som er tilegnet henholdsvis konfirmationsfester, studentergilder, nytårsfester og julefrokoster, men der findes også mere generelle menuer, som er tilegnet enhver lejlighed. Maden bliver leveret anrettet og serveringsklar, så du skal ikke koncentrere dig om andet end at hygge dig med dine gæster.

I dag har de fleste råd til at få leveret gourmetmad til deres fest, fordi kuvertprisen er meget overkommelig. Den faktiske pris pr. kuvert vil som bekendt afhænge af flere faktorer, så du bør indhente et tilbud på levering af gourmetmad, før du foretager dig yderligere.