Udfordringer
13 november, 2017

Inspiration: Løsninger på livets mest almindelige udfordringer

By Billig-Mode.dk

Ingen mennesker går gennem livet uden at støde på forskellige udfordringer – eller problemer, om man vil. Du ved allerede, at livet ikke altid er en dans på røde roser, men har du tænkt over, om du mon løser dine udfordringer på den rigtige måde?

I artiklen vil du kunne læse dig frem til, hvad du skal foretage dig, når du støder på visse udfordringer i dit liv. Udfordringerne berører både kærlighedslivet og karrierelivet samt din søvnkvalitet.

Søvn – Længerevarende søvnproblemer

Der er som udgangspunkt ikke noget alarmerende ved at sove dårligt 2-3 dage i træk, men oplever du længerevarende søvnproblemer, og begynder det at påvirke din hverdag, så bør du reagere på det. Forstyrret nattesøvn kan forårsage forhøjet blodtryk, fedme, stress og svækket immunforsvar, så du bør aldrig ignorere dine søvnproblemer.

Selvom det kan være svært at acceptere, så er det et faktum, at mange mennesker dør af søvnsygdomme og søvnforstyrrelser hvert år, så det er ikke noget, man bør spøge med.

Lad os kigge på relevante løsninger:

  • Tal med en søvnekspert (alternativt din læge eller psykolog)
  • Køb en ny seng og få en bedre søvn
  • Spis og lev sundt
  • Hold dig fra kaffe og energidrik

Kærlighed – Problemer i parforholdet

Et liv uden kærlighed er ikke meget værd, men kærligheden kan til tider være svær at blive klog på. Den ene dag er du lykkelig forelsket i din kæreste. Den anden dag drømmer du om at blive single, så du kan blive fri for din kærestes endeløse brok og sure miner.

Der er ingen mennesker, som hånden på hjertet kan sige, at de aldrig har oplevet kærlighedsproblemer. Føler du dig udfordret på kærlighedsfronten, så skal du vide, at du ikke er alene med dine udfordringer.

Herunder får du nogle idéer til, hvordan du kan løse dine udfordringer med kærligheden:

  • Konfrontér din kæreste (dialog er altid vejen frem)
  • Tag til parterapeut (hvis jeres snak ikke fører til noget konstruktivt)
  • Rådfør dig med nære venner og familiemedlemmer

Arbejdsliv – Problemer på jobbet

Dit arbejdsliv er en stor del af din hverdag, da du antageligvis tilbringer omkring 37 timer på dit job i løbet af en uge. Det er ikke mange timer, hvis du er glad for dit arbejde, og har det godt med dine kollegaer, men hvis du har problemer på jobbet, kan det være uoverskueligt at skulle overleve 37 timers arbejde.

Trives du ikke på din arbejdsplads, så skal du selvsagt have gjort noget ved det, da konflikter på jobbet kan få store konsekvenser for dig. Her kommer vores bedste løsningsforslag:

  • Tag en snak med din arbejdsgiver (og evt. kollegaer)
  • Anmod om at blive flyttet til en anden afdeling
  • Find et nyt arbejde