Festkjoler blå
7 august, 2013

Inspiration til festkjoler

By Billig-Mode.dk

Festkjoler guldFestkjoler blå Festkjole sorte

Mangler du en ny festkjole? Så er du klikket ind på den helt rette artikel, da jeg denne gang vil give dig inspiration til elegante festkjoler. Efter at have modtaget en lang række mails fra faste læsere som ønskede en artikel om festkjoler, så mente jeg at det var på tide at få skrevet en artikel om kjoler til fest. I denne artikel vil jeg give dig masser af inspiration til festkjoler, som forhåbentlig vil gøre det lettere for dig at finde en ny festkjole.

Festkjoler anno 2013

Først og fremmest vil det være relevant at vide, hvordan moden er indenfor festkjoler i 2013. I de seneste par år har moden ændret sig en smule indenfor festkjoler. Det mest bemærkelsesværdige er at der generelt kommer flere og flere forholdsvis korte festkjoler, mens de lange festkjoler halter lidt bagefter. Når vi snakker farver er det fortsat sorte festkjoler, der er det største hit. Dog er der også farver som rød, pink og guld som er blevet et større hit indenfor festkjoler. Førhen har det været populært med festkjoler med en masse detaljer. Dette har dog også ændret sig en hel del, da det primært er festkjoler med få eller ingen detaljer, der er mest populære i år 2013.

Klassiske festkjoler

Festkjole sortFestkjoler sortFestkjole sorte

Ovenfor ser du tre eksempler på klassiske festkjoler i sort. Festkjolerne er fra henholdsvis Even&Odd, Laona og VILA (i nævnte rækkefølge). Udover de tre overstående kjoler kan du også finde mange andre flotte festkjoler hos Zalando.dk

Til venstre har vi en kjole fra mærket Even&Odd, som er et mærke der er kendt for deres festkjoler til unge piger og kvinder. Kjolen har en lille sløjfe i venstre side af taljen som er en lille fin detalje, der er med til at give kjolen et ekstra pift. Kjolen er prissat til 349 kr. og kan desuden købes i blå og rød.

I midten har vi en elegant festkjole fra det tyske mærke “Laona”, som skiller sig ud fra traditionelle sorte festkjoler med dens fine detaljer. Denne festkjole fra Laona koster 1195 kr. og kan desuden også købes i grå. Det skal derudover nævnes at denne kjole er lille i størrelsen, hvilket kan gøre det fordelagtigt at vælge en størrelse større end man er vant til.

Til højre har vi en festkjole fra mærket VILA, som langt de fleste danske kvinder kender til. Af detaljer kan der nævnes brystindsyning og elegante palietter under brystet på kjolen. Det er måske svært at se på billedet, men kjolen er forholdsvis kort, hvilket man selvfølgelig skal være opmærksom på. Prisen er 399 kr., og kjolen kan desuden købes i rød og grøn.

Friske festkjoler

Festkjoler guld Festkjoler blå

Mener du at sorte festkjoler bliver lidt for kedelige, så får du her to eksempler på friske festkjoler. Ovenfor ser du to friske festkjoler som begge to er fra mærket Frock And Frill. Dette mærke er kendt for at producere festkjoler med en hel masse flotte detaljer.

Til venstre ser du en kjole i guld med et hav af elegante detaljer. Med en festkjole som denne i guld kan du forvente en masse god opmærksomhed fra omverdenen. Prisen er 1295 kr., og kjolen kan købes str. 34-42. Er du en moderigtig kvinde, der tør at skille dig ud og køre din egen stil, så kunne denne festkjole meget vel være noget for dig.

Til højre ser du endnu en elegant kjole fra mærket Frock and Frill. Denne blå kjole i 100 % polyester er spækket med fede detaljer som vil klæde enhver kvinde. Kjolen er desuden en del billigere end den anden kjole fra samme producent. Du kan erhverve dig denne festkjole til en pris på 849 kr.

Har du brug for mere inspiration til festkjoler kan du læse denne artikel på Woman.dk, som giver inspiration til 20 flotte festkjoler.