Outlet
14 december, 2013

Januarudsalg 2014

By Billig-Mode.dk

Outlet

ForhandlerJanuarudsalg 2014Læs mere / Gå til forhandler
Tøj og sko til mænd, kvinder og børn
Mærker: Vero Moda, ONLY, Ralph Lauren, Nike, Tiger of Sweden, Diesel, Superfit, Primgi og mange flere.
Tøj og sko til børn
Mærker: Mikk-Line, Danefæ, Ej sikke lej, Hunter, Katvig, Racoom, Reima m.m.

Vi varmer op til januarudsalget anno 2014 med en lærerig artikel, hvor vi vil komme ind på alt, hvad du bør vide om januarudsalg. Vi ved godt at januarudsalget er andet end tøj, sko og accesories, men i artiklen vil vi udelukkende fokusere på januarudsalget i forhold til tøj og mode. Du kan forvente at blive klogere på, hvad januarudsalget går ud på, hvilke butikker og byer du bør besøge (både online og fysiske) og meget andet.

Januarudsalg

Januarudsalget er nærmest en tradition i Danmark, hvor man i en periode har mulighed for at spare mange penge på både rejser, elektronik, legetøj og ikke mindst tøj og sko. Det hænger sammen med, at julehandlen netop er forbi, og folk har derfor ikke så mange penge på lommen. Hvis man på nuværende tidspunkt overvejer at købe noget nyt tøj, så kan der være økonomiske fordele ved at vente til januarudsalget begynder. Selvom det hedder “Januar udsalg”, så begynder udsalget faktisk oftest allerede i december (27-28. dec.).

Nogen mener at januarudsalget er en anelse opreklameret, mens andre synes januar udsalget er en perfekt anledning til at spare mange penge. Det kan dog også være meget forskelligt fra by til by og fra butik til butik, hvor meget der bliver gjort ud af januarudsalget. Der er nogen butikker, der slet ikke går op i januarudsalget, mens der er andre, der har en masse gode tilbud med store besparelser.

Januarudsalget er ligeledes butikkernes chance for at få solgt ud af deres varer , så de er klar til at få de nye kollektioner ind. Der er altså primært tale om tøj og sko fra de tidligere kollektioner. Er du typen, der ikke går så meget op i at have det nyeste af det nyeste tøj, så vil januarudsalget uden tvivl noget for dig. De fleste køber med besparelser på 30-50 %, men det er ofte muligt at spare op til 70-80 %. Hvis man køber mærkevarer, så kan man altså spare mange hundrede kroner under januarudsalget.

Januarudsalg 2014 online

Det er ikke sandt, at januarudsalget kun foregår i de fysiske butikker. Det vil oftest være muligt at finde de bedste tilbud og de største besparelser på nettet. Generelt er danskerne blevet rigtig glade for handle på nettet, hvilket gør at antallet af webshops er steget i takt med den øgede efterspørgsel. Nedenfor har jeg lavet en lille liste over de webshops, jeg vil anbefale dig at besøge under januarudsalget.

Zalando.dk – Hos Zalando kan du købe tøj, sko og accesories til hele familien. Du kan shoppe mellem mange hundrede kendte mærkvarer som bl.a. Vero Moda, ONLY, G-star, Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Converse og mange andre kendte mærkevarer. Hos Zalando har de en sektion der hedder “Outlet”, som er propfyldt med gode tilbud. I outlettet har de omkring 85000 (!) varer, hvor prisen er nedsat. Uanset om man er mand eller kvinde har man altså mulighed for at gøre en fantastisk handel hos denne forhandler. De ha rigtig mange tilbud, hvor man kan spare mere end 50 % af prisen. De har desuden gratis levering, gratis retur og 30 dages reutrret, som gør det til en anbefalesværdig webshop.

Streetman.dk – Jeg anbefaler denne forhandler til mænd og unge fyre, der gerne vil spare mange penge på tøj fra bl.a. Carhartt, Lacoste, Lyle & Schott, New Balance, Nike, G-star og Superdry. Ligesom Zalando har Streetman også et outlet, hvor man kan spare mange penge. Allerede nu har de meget tøj på udsalg, men deres outlet vil uden tvivl blive større, når vi nærmer os januar. Udover de mange tilbud vil jeg også anbefale denne shop, da de har et stort udvalg, fordelagtige priser, hurtig levering og en rigtig god service.

Kids-World.dk – Denne side er til dig, der gerne vil spare penge på moderne tøj til børn. Der er tale om en forhandler, som plejer at gøre rigtig meget ud af januarudsalget, og det vil de højst sandsynligt også gøre i 2014. De har en lang liste af kendte mærker som Danefæ, Minymo, Småfolk, Ticket To Heaven, CeLaVi, Mikk-Line og Hunter. I menuen på Kids-World.dk kan du klikke dig ind på “Tilbud”, hvor du i skrivende stund bliver præsenteret for 1889 tilbud.

Udlandet

Langt de fleste deltager i januarudsalget i Danmark, men der også en lille procentdel, der vælger at rejse på januarudsalg i udlandet. Der er ofte tale om storbyer, hvor folk rejser ned for at shoppe. Nedenfor har du en lille liste over de mest populære lande at gå på januarudsalg:

 • London
 • Paris
 • Hamburg
 • Berlin
 • Barcelona
 • Rom

Som du kan se på listen, så indeholder den bl.a. 2 tyske byer. Der er ingen tvivl om, at det vil billigst at gå januarudsalg 2014 i enten Hamburg og Berlin, da det er tættest på Danmark. Det vil oftest være muligt at finde nogle rigtig billige flybilletter til Berlin. Hvis man vælger Hamburg, så kan man overveje at tage bilen derned.

Danske butikker

Vil det helst gå på januarudsalg i Danmark, så har du nedenfor en lille liste over de mest populære byer til shopping:

 • Århus (Magasin, Bruuns Galleri m.m.)
 • Aalborg
 • København
 • Odense
 • Esbjerg

Overstående liste bærer tydelig præg af, at de bedste januarudsalg findes i de danske storbyer.