Karmameju badekåbe
30 maj, 2015

Karmameju badekåbe

By Billig-Mode.dk

Leder man efter en ny badekåbe, så man kan næsten ikke komme udenom at blive præsenteret for mindst én Karmameju badekåbe. Hos Billig-Mode.dk har vi haft mulighed for at teste badekåber fra Karmameju med det formål at blive klogere på kvaliteten og pasformen. I denne artikel vil du først og fremmest have mulighed for at læse lidt information om virksomheden bag badekåberne. Derudover vil du selvfølgelig kunne læse en række anmeldelser af Karmameju badekåber. Slutteligt vil du kunne læse om forhandlere, tilbud / udsalg og andet relevant information.

Karmameju badekåber / morgenkåber

Karmameju badekåbeModelnavn: Mount Everest

Størrelser: Onesize – Small – Medium – Large (160-185 cm. høj)

Tilgængelige farver: Lysegrå – Grå – Navy blå

Pris: 699 kr.

Forhandler: Nicehair.dk

Her får du en flot badekåbe i lækker og blød fleece kvalitet. Det er en unisex badekåbe / morgenkåbe, som kan bruges af mænd såvel som kvinder. Det er en fantastisk kåbe at krybe i efter man lige er stået op eller har afsluttet et dejligt bad. Denne Karmameju badekåbe bærer præg af tidsløst design, høj kvalitet og en formidabel pasform. Det er en tilpas varm kåbe, som man med fordel kan bruge året rundt. Det er ligeledes en badekåbe, man uden problemer vil kunne bruge på stranden eller i svømmehallen.

Kvalitet og detaljer

Badekåben har dybe lommer, hvor man f.eks. kan opbevare sin smartphone. Derudover har badekåben en stor dejlig krave, som giver god varme til nakken. Der er både sjalskrave og bindebælte, hvor du har mulighed for at brug sjalskraven som hætte, hvis du ønsker det. Selvom kåben er forholdsvis tyk og varm, så fylder den minimalt i en taske eller kuffert, hvilket gør den nem at tage med på ferie. Ved første øjekast kan det virke voldsomt at give 699 kr. for en badekåbe. Dog er der ingen tvivl om, at man får kvalitet for alle pengene, når man køber en Karmameju badekåbe. Går du ind i en fysisk butik og prøver denne badekåbe, vil du opleve en kåbe i enestående blød kvalitet.

Farver og størrelser

Hvis du ikke er så vild med den lysegrå farve, finder du også denne model i farverne grå og navy blå. Du kan desuden vælge mellem størrelserne onesize, small, medium og large. Der skulle dermed være en god chance for, at du  kan finde denne Karmameju badekåbe i din essentielle størrelse. Badekåberne kan fåes i størrelser, som passer til mænd og kvinder med en højde mellem 160 og 185 cm. Badekåben sidder tæt og behageligt til kroppen, så den giver optimal varme. Ved behov kan du vaske din Karmameju badekåbe i vaskemaskinen på 30 grader. Det kan anbefales at bruge skyllemiddel, hvis man vil undgå statisk elektricitet.

Tilbud / udsalg

Nicehair.dk har en fast, lav pris på disse Karmameju badekåber og fører dermed ingen tilbud eller udsalg. Dog får du gratis fragt, uanset hvilken farve og størrelse du køber. Du kan desuden forvente hurtig og sikker levering på 1-3 hverdage.

Værd at vide om Karmameju

Selvom Karmameju ikke lyder særligt dansk, så er der rent faktisk tale om en dansk virksomhed. Virksomhedens navn er blevet dannet på baggrund af de tre stifteres navne, som er Karma, Mette og Julie. Virksomheden er bedst kendt for naturlig og aktiv skønhedspleje, men producerer som bekendt også badekåber i høj kvalitet. Uanset om du køber en ny badekåbe eller skønhedspleje fra dette brand, kan du være sikker på, at kvaliteten er høj.

Læs meget mere om virksomheden her: http://karmameju.dk/

Vi håber, at du bliver glad for din nye Karmameju badekåbe.

Lignende artikler: