Katvig heldragter
16 november, 2013

Katvig heldragt

By Billig-Mode.dk

Katvig heldragter Katvig Katvig heldragt

 

ForhandlerKatvig heldragterLæs mere / Gå til forhandler
Hos Kids-World.dk kan du købe Katvig heldragter fra kun 149,46 kr. De har et stort udvalg på ikke mindre end 35 heldragter fra Katvig.

Det er efterhånden noget tid siden, at vi sidst har skrevet en artikel om heldragter. Derfor mente vi at det var på tide at udgive en ny og spændende artikel om heldragter. Denne gang er der fokus på børnene, da det skal handle om de berømte Katvig heldragter. Når du har læst denne artikel, skulle du gerne blive enig med dig selv, om DU bør købe en Katvig heldragt.

Katvig

Katvig er ikke et mærke vi tidligere har beskæftiget os med, så vi vil gerne starte med at gøre dig lidt klogere på mærket. Katvig er et dansk børnetøjsmærke, der har eksisteret i mere end 10 år. Sidste år (2012) blev Katvig erklæret konkurs med et underskud på 1,8 millioner før SKAT. Det er på trods af at virksomheden har oplevet positiv vækst de seneste par år. Hovedårsagen ligger hos en gammel gæld, som har plaget virksomheden i mange år. Vigga Svensson er (var) ejeren af Katvig, hvor der var fokus på tøj lavet af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Katvig er altså et mærke, der går rigtig meget op i miljø.

På trods af at virksomheden erklærede sig selv konkurs

sidste år, sælges Katvig tøjet stadig i stor stil. Det gælder især Katvig heldragter, som kan købes hos mange forhandlere fortsat.

Katvig heldragter

Selvom Katvig også producerer b.la. sengetøj, regntøj, bukser og kjoler, så er der ingen tvivl om, at de er mest kendt for deres heldragter. Vi har tidligere skrevet rigtig meget om heldragter, som lynhurtigt blev et kæmpe hit i Danmark. Et par år senere er heldragter stadig populære, og det gælder især hos børn. Børn bevæger sig rigtig meget og laver forskellige aktiviteter. Til det formål er der næppe noget mere behageligt end at iklæde sig en heldragt.  Man kan glæde alt om stramme bukser og kradsende trøjer, for en heldragt er blød og afslappende at have på.

Katvig heldragter kan købes til babyer og børn, ligesom at der findes modeller til både piger og drenge. Det er muligt at købe en Katvig heldragt fra str. 56 op til str. 128. Det er især heldragterne til de mindste børn / babyer, der er mest efterspurgte i øjeblikket. Heldragter til børn fra Katvig kan bruges i stort set alle daglige situationer. En heldragt er god når dit barn er udenfor- eller inde i en gymnastiksal, samtidig med at den er god, når barnet skal puttes eller bare slappe af.

En Katvig heldragt kan koste fra 229,95 kr. til 499,95 kr. Der er altså forholdsvis meget forskel på prisen, alt efter hvilken model man vælger. Som noget ekstraordinært har forhandleren vi linker til et godt tilbud på en Katvig heldragt til en pris på 149,46 kr. (Besparelse: 80,49 kr.). Jeg har personligt ikke set Katvig heldragter til under 150 kr. før, så det vil jeg vurdere som et rigtigt attraktivt tilbud. Langt de fleste af deres heldragter koster dog 229-299 kr. i danske butikker- og webshops. Hos Kids-World.dk vil jeg vurdere at man kan finde det største udvalg af Katvig heldragter. De har i øjeblikket et udvalg på ikke mindre end 35 heldragter.

Deres heldragter er kendetegnet for at være farverige og ikke mindst skille sig ud med deres mange sjove- og søde motiver. Katvig benytter sig især af motiver som æbler og blomster. Dog producerer de også ensfarvede- og stribede heldragter uden motiv.

Testvinder

Katvig heldragter

 

Jeg har haft kig på ikke mindre end 35 forskellige heldragter, og det har derfor været rigtig svært at udpege en specifik “testvinder”. Det er dog alligevel lykkedes mig at finde en heldragt, hvor jeg synes at man skal får rigtig meget kvalitet for pengene.

Som du kan se på billedet ovenfor er det en lyseblå Katvig heldragt med grønne-, blå- og brune æbler. Heldragt vi har udvalgt er drengeudgaven, men man kan også købe en pigeudgave som er lilla med koralrøde og lilla æbler. Som vi har skrevet tidligere benytter Katvig sig af økologisk bomuld, hvilket gør at heldragten er fremstillet af 95 % økologisk bomuld og 5 % elasthan. De 5 % er bl.a. brugt ved ben og ærmer. Økologisk bomuld er ikke blot meget miljøvenligt, men også rigtigt behageligt at have på. Heldragten lukkes med trykknapper mellem benene og fortil.

Heldragten er desuden GOTS certificeret. (Produktion og bomuldsdyrkning).

Prisen for denne heldragt er 279,95 kr. inkl. leveringsomkostninger hos Kids-World.dk

Kilder: