7 marts, 2015

Katvig sengetøj

By Billig-Mode.dk

Katvig

Efter ønske fra vores mange læsere med mindre børn, er vi nu klar med et indlæg om Katvig sengetøj. Vi tager et kig på, hvordan producentens sengetøj skiller sig ud fra mængden. Derudover lægger vi vægt på tilbud og udsalg, hvor vi naturligvis har fundet frem til en eller flere forhandlere med skarpe tilbud på Katvig og deres moderne sengetøj.

katvig sengetøj

Katvig sengetøj udsalg

Katvigs sengetøj er ligesom deres øvrige tøj og produkter kendetegnet ved skønne mønstre og funktionelt design. Helt kort og godt kan producenten tilbyde dig alt, hvad man behøver til en hverdag med børn. Kigger vi på ønsker, er det især nedenstående, der går igen i vores mails fra læsere:

  • Katvig baby sengetøj
  • Katvig junior sengetøj

Vi kommer derfor ind  på Katvig sengetøj til både baby og større børn (junior).

Sengetøj baby og junior

Katvig sengetøjMålgruppe: Baby / junior

Pris: Baby: 239,75 kr. (spar 30 %) – Junior: 449,75 kr.

Forhandler: Stylepit.dk

Det er måske allerede gået op for dig, at dette mørkegrønne sengetøj fra Katvig kan købes i to forskellige størrelser. Det findes nemlig til både baby og junior i størrelserne nedenfor:

Baby: 70 x 100 cm.

Junior: 100 x 140 cm.

Sengetøjet er prydet med en masse æbler i forskellige farver, hvilket giver fin mening i forhold til modelnavnet “Big Apples”. Det mørkegrønne sengetøj er mest henvendt til drenge, men det er også muligt at købe “Big Apples” i lilla, som er mere henvendt til piger.

I øjeblikket kan du spare 30 % af prisen, hvis du køber Katvig sengetøj til baby. Den vejledende salgspris er nemlig 349,75 kr., så der er tale om en ganske stor besparelse. Tilbuddet gælder ligeledes for det lilla sengetøj, hvor der i skrivende stund kun er 5 stk. tilbage på lager.

Katvig sengetøj baby

katvig sengetøj udsalgMålgruppe: Baby

Pris: 349 kr.

Forhandler: Babytorvet.dk

Leder du efter nyt sengetøj til din baby, så kan du overveje dette Anemone Big Apple sengetøj i flotte og friske farver. Sengetøjet er fremstillet af hundrede procent økologisk bomuld, som er kendetegnet ved både at være blødt og komfortabelt. Du får selvfølgelig både dyne- og pudebetræk med i prisen, som bliver leveret i en fin stofpose.

Sengetøjet måler 70 x 100 cm., hvilket er den klassiske størrelse for baby. Det kan desuden vaskes ved 40 grader.

Katvig sengetøj junior

katvig sengetøj juniorMålgruppe: Junior

Pris: 449,95 kr.

Forhandler: Babytorvet.dk

Her er endnu et eksempel på en af Katvigs populære sengetøj med æbleprint. Sengetøjet er i pink og røde nuancer, hvilket gør det specielt populært blandt piger. Igen er der tale om sengetøj i blød og lækker bomuldskvalitet.

 

 

 

Andre populære produkter fra producenten: