Khujo vinterjakke
1 november, 2013

Khujo vinterjakke

By Billig-Mode.dk

Khujo Khujo vinterjakke


Har du endnu ikke fået købt vinterjakken til vinteren 2013/2014, så bør du læse denne artikel om Khujo vinterjakker. Der er rigtig mange grunde til at købe en Khujo vinterjakke, som du bliver klogere på i denne artikel. Vi har udvalgt en række vinterjakker fra Khujo, som vi vil have fokus på. Der er tale om 2 modeller i vidt forskellige stilarter.

ForhandlerKhujo vinterjakkerLæs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har måske det største udvalg af Khujo vinterjakker i Danmark. Hos Zalando kan du købe vinterjakker fra Khujo fra kun 769 kr. Leder du efter gode tilbud på Khujo vinterjakker, så vil jeg ligeledes anbefale dig at besøge forhandleren, hvor du kan spare mange penge.

Khujo vinterjakke

Khujo vinterjakker

 

Den første jakke jeg har valgt at kigge nærmere på er overstående vinterjakke i sort fra Khujo. Du har højst sandsynligt ikke set lige netop denne jakke før, da det er nyhed fra vinteren 2013/2014. Det er en jakke, der er spækfyldt med rigtig fede og ikke mindst praktiske detaljer. Først og fremmest er der lynlås fortil samt knapper, som gør jakken godt isoleret mod vind.

Derudover er der også 4 lynlåslommer fortil og 2 lommer fortil med knappelukning – To sidelommer og to lommer ved brystkassen. Som man naturligvis ikke kan se på billedet ovenfor, så er der også et par inderlommer. Der er altså plads til både mobil, pung, make-up, og hvad man nu ellers har brug for at have med.

Retter vi vores fokus på hætten, så er der tale om en kunstpelshætte, som er aftagelig og foret.

Længden på jakken vil jeg vurdere til at være mellemlang. Det er altså ikke den længste model, samtidig med at det ikke er den korteste. Sidst, men ikke mindst er det værd at nævne at jakken er i rigtig god kvalitet. Stilen er forholdvis ungdommelig, men kan bruges af stort set alle kvinder. Som det gør sig gældende for alle Khujo vinterjakker er der brugt noget rigtig solidt materiale.

Model: “Camilla”

Prisen for denne Khujo vinterjakke er 1495 kr.

Forhandler: Zalando.dk

 

Khujo vinterjakke

 

Den anden og sidste vinterjakke vi har kigget på er denne brune Khujo vinterjakke. Vi har forsøgt at finde nogle forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Sammenligner vi modellen vi kiggede på før, så er denne Khujo vinterjakke en del kortere i længden. Selvom jakken ikke umiddelbart ser så varm ud, kan den alligevel sagtens holde dig varm i den danske vinterperiode.

Ulempen ved denne vinterjakke er at den er en anelse tyndere end den forrige Khujo vinterjakke – dog er den samtidig mere feminin og elegant. Der er to store sidelommer fortil med lynlåslukning, lynlås fortil, en aftagelig hætte og snore i hætten.

Hvis man kigger på nogle af de anmeldelser, der har været af denne Khujo vinterjakke, så er der nogle bemærkninger omkring størrelsen. Jakken er en smule lille i størrelsen, så man skal overveje at vælge en større størrelse, end man er vant til. Som man måske kan fornemme på billedet, så er det en jakke, der sidder forholdsvis tæt til kroppen. Den vil derfor passe perfekte til slanke- og almindelige kvinder, mens den derimod ikke klæder overvægtige kvinder så godt. Dermed ikke sagt at man ikke kan bruge jakken, hvis man er overvægtig, men jeg mener at der er bedre alternativ.

Modellen er navngivet “Retro tomi”

Prisen for denne vinterjakke er 949 kr.

Forhandler: Zalando.dk

Forhandlere af Khujo vinterjakker

Kigger man udelukkende på det danske marked, så er der faktisk ikke særlig mange forhandlere af Khujo tøj. Det skyldes måske at mærke først rigtig er blevet populært i Danmark de seneste par år. Jeg er derfor ret sikker på, at der vil komme flere forhandlere i fremtiden. Zalando.dk, som er Europas største fashionshop er en af de forhandlere, der sælger Khujo vinterjakker til kvinder. Jeg har kigget på deres udvalg og er meget imponerende. De har rigtig mange forskellige vinterjakker fra Khujo, og jeg vil mene at der er en god chance for at finde en Khujo vinterjakke, der passer til netop dig. Udover et stort udvalg er de også anbefalesværdige, da de er pålidelige, tilbyder gratis levering, 30 dages returret og ikke mindst gratis retur.

Pris

Vi kan lige så godt slå det fast på forhånd, at Khujo ikke er et helt billigt mærke, samtidig med at det heller ikke er det dyreste. De Khujo vinterjakker jeg har kigget på har i de fleste tilfældet kostet i mellem 1000 og 1500 kr. Selvom det er den generelle pris, tilbyder de også vinterjakker til under 1000 kr, f.eks. den sidste omtalte vinterjakke til kun 949 kr. Synes man 1000-1500 kr. er mange penge, så kan man gøre klogt i at lede efter tilbud. Webshoppen der linkes til i artiklen har oftest nogle gode tilbud på Khujo vinterjakker, som du bør se nærmere på.