Kjus skijakke herre
29 november, 2013

Kjus skijakke

By Billig-Mode.dk

Kjus skijakker Kjus


ForhandlerKjus skijakkerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando.dk finder du alt indenfor Kjus skijakker til mænd, kvinder og børn. Vi anbefaler denne forhandler, da de har lave priser, gratis- og hurtig levering samt god service.

Det er efterhånden ved at være højsæson for skirejser, så det er på tide at få styr på skitøjet. Vi har før skrevet om bl.a. Peak Performance skitøj og skijakker generelt. Denne gang vil vi dog komme med et helt konkret tip til en skijakke. Der er naturligvis tale om Kjus skijakker, som du nok har regnet ud ved at læse overskriften. I artiklen kan du blive klogere på tøjmærket “Kjus”, hvilke fordele der er ved Kjus skijakker samt information om priser og forhandlere.

Kjus

Da det er første gang, vi skriver om produkter fra Kjus, så vil vi starte med en kort introduktion af firmaet. Kjus er et schweiziske  firma fra 2000, som har specialiseret sig i skitøj. På trods af at firmaet er  Deres slogan var i sin tid “Verdens bedste skitøj”, og det lever de ret godt op til. Firmaet blev startet af Didi Serena, men den norske skiløber Lasse Kjus skal uden tvivl have den største ære for successen. Ved at alliere sig med Lasse Kjus, kunne man med fordel skabe det bedste skitøj. Han har nemlig et helt specielt talent til at vurdere, hvad der var godt skitøj, og hvad der var dårligt skitøj. Lasse Kjus lagde navn til tøjmærket, og det vækkede uden tvivl en masse tillid til potentielle kunder.

Kjus havde i første omgang kun fokus på skiløbere, men de henvender sig i dag også til golfspillere og naturmennesker. Kjus’ store succes skyldes i høj grad deres imponerende emne til at kombinere mode og fleksibilitet. Kjus er kendt for skitøj (skijakker og skibukser) til hele familien. Kigger man på udvalget af Kjus skitøj, så er udvalget af skitøj til herre og damer størst, mens der er et begrænset udvalg til børn. Kjus har en fysisk butik i Hünenberg i Schweiz, hvor de også har hovedkontor. Udover Danmark og Schweiz bliver Kjus også solgt i bl.a. Tyskland, Australien og Storbritaien.

Ønsker du at vide mere om Kjus, så klik dig ind på følgende link: Kjus’ hjemmeside

Kjus skijakker

Som vi har været lidt inde på, så producerer Kjus skijakker i meget høj kvalitet. Deres mål er som tidligere nævnt at producere det bedste skitøj i verden, og det kræver en innovativ tankegang. Det der adskiller Kjus skijakker fra andre skijakker er, at de benytter sig af nogle helt specielle materialer. De gør brug af nogle meget avancerede tekstiler, som gør at en Kjus skijakke kan være tyk og varm samme tid med, at den er utrolig let. Med andre ord vil man kunne holde sig varm uden at føle at man er begravet under en stor jakke. Kjus skijakker bliver både brugt blandt professionelle skiløbere, ligesom de bliver brugt blandt  skientusiaster.  Ikke desto mindre er målgruppen folk, der går rigtig meget op i kvalitet. Udover den imponerende gode kvalitet, er der også tænkt over designet. Selvom at det er vigtigst at holde sig varm udenfor, så vil man selvfølgelig også gerne se ordentlig ud. Kjus bliver generelt rost for deres moderigtige skijakker, som vil klæde enhver. Sidst, men ikke mindst har Kjus skijakker en rigtig god pasform, hvilket gør at jakkerne sidder behageligt til kroppen.

Damer

Kjus skijakke dame

Kigger man på udvalget hos diverse butikker og internetshops, så er der størst udvalg af skitøj til kvinder. Derfor har vi startet ud med at kigge på Kjus skijakker til damer. Vi har udvalgt en specifik Kjus skijakke til kvinder, som du kan se ovenfor. Jakken er fra Zalando.dk, hvor den lige nu er den mest populære. Modellen hedder Ladies Backflip og kan udover sort også købes i hvid og pink. Fortil er der en gennemgående lynlås, som desuden er vandafvisende ligesom de øvrige lynlåse. Der er to store sidelommer med lynlåslukning, som er praktisk til f.eks. mobil, pung og nøgler. Der er ikke så meget at sige om selve designet, da der er tale om en meget enkel skijakke. Ikke desto mindre er den meget elegant, feminin og udstråler kvalitet.

Når den almindelige forbruger kigger på denne skijakke fra Kjus tænker de, at den er stor og tung. Den er rigtig nok stor og tyk, men langt de fleste bliver overrasket over, hvor let jakken er. Der er ikke angivet en vægt for denne skijakke, men man kan forvente, at den vejer omkring 1 kg. Det skyldes at foret består af 90 % dun og 10 % fjer – Derudover består noget andet for af 100 % polyamid. Kjus skijakke består af hele 2 lag, som gør den ekstra isoleret og varm. Jakken er primært henvendt til skiløbere og vandre. Det er muligt at smide jakken i vasken på 30 grader.

Prisen er 3195 kr. inkl. levering

Forhandler: Zalando.dk

Herre

Kjus skijakke herre

Nu er det mændenes tur til at blive introduceret for en moderne Kjus skijakke. Vi har igen kigget på de mest populære skijakker fra Kjus og udvalgt den jakke med den bedste bedømmelse. Jakken er sort med enkelte detaljer i orange. Synes du sort er for kedeligt, så kan du også købe jakken i blå og grå. Der er igen tale om en ret enkel skijakke med en orange lynlås fortil.  Der er gode, store lommer, hvor der er plads til lidt af hvert. Jakken er henvendt til alpin ski. Ved ærmerne er der elastik, som hjælper til med at holde kulden ude.

Det er en stor og varm jakke i enestående kvalitet. Som vi tidligere har nævnt, så bruger Kjus nogle materialer, som gør at jakkerne er imponerende lette. Når du tager denne Kjus skijakke på, vil du højst sandsynlig blive overrasket over, hvor let den er.

Prisen for denne lækre jakke er 3495 kr. inkl. levering

Forhandler: Zalando.dk