arbejdstøj haven
9 februar, 2017

Klæd dig godt på til havearbejde

By Billig-Mode.dk

Skal du som boligejer udføre havearbejde på egen hånd, så skal du være iklædt det helt rigtige arbejdstøj. Du har måske en idé om, at du blot kan bruge dit hverdagstøj, men det vil langt fra være hensigtsmæssigt. I dette indlæg gør vi dig meget klogere på, hvordan du kan klæde dig godt på til en dag i haven.

Moderne arbejdstøj – Lad mode og sikkerhed gå op i en højere enhed

Moderne arbejdstøj – findes det virkelig? Ja, det gør det selvfølgelig. I dag er der rig mulighed for at købe arbejdstøj, hvor mode og sikkerhed går op i en højere enhed. Dét er to faktorer, der fylder rigtigt meget hos danskerne. Vi danskere sætter pris på at beskytte os selv og vores krop, men vi vil samtidig gerne se godt ud.

Det er ikke kun professionelle gartnere, der kan iklæde sig arbejdstøj. Det kan du også vælge at gøre, hvis du vægter sikkerhed højt. Der er rigtigt mange danskere, der ender på skadestuen hvert år – som følger af ulykker i forbindelse med havearbejde. Vil du undgå at havne på skadestuen, så gør du klogt i at købe sikkert og komfortabelt arbejdstøj.

Stiften.dk udgav i 2016 en interessant artikel med titlen ”Vi ser stort på sikkerhed ved havearbejde”. Det er en artikel, som du med fordel kan læse, hvis du er i tvivl om, hvor galt det kan gå, hvis man ikke har tænkt over sikkerheden.

Anbefalelsesværdig påklædning til formålet – Det skal du iklæde dig

I dette afsnit vil vi komme med en kort gennemgang af, hvad du skal iklæde dig, hvis du skal minimere din risiko for at komme grimt til skade. https://www.engelbert-strauss.dk/ er en af de virksomheder, der har valgt at specialisere sig i salg af netop arbejdstøj til private og erhverv. Vi anbefaler, at du køber og iklæder dig følgende:

  • Arbejdssko / sikkerhedssko
  • Termotøj (til de kolde dage i haven)
  • Jakke / vest (prioritér bevægelsesfrihed)
  • Knæbeskyttelse
  • Hovedbeskyttelse (hvis du vurderer, at det er nødvendigt)
  • Bukser (skal være varmende og beskyttende)

Ovenstående er noget af dét, du kan investere i, hvis du går op i din sikkerhed.

image006-1