Tryllekunstner
24 maj, 2018

Klæd dig rigtigt på som tryllekunstner

By Billig-Mode.dk

Vi har de i dag fået lov at få et insight kig ind i en tryllekunstners verden. VI har nemlig fået lov at høre lidt om, hvordan Anders Møller, der er tryllekunstner vælger sit tøj, når han skal ud at optræde. Anders Møller har tryllet i mere end 10 år, og han har optrådt til alverdens arrangementer og events, der spænder lige fra fødselsdage til tv-programmer.

Han ved, hvordan man skal få et smil på læben på stort set et hvilket som helst publikum – ung som gammel. Hvis man er nysgerrig kan man læse mere om Anders på hans hjemmeside her.

Vi vil derfor byde velkommen til Anders Møller.

Hej folkens. Det er Anders her. Der er rigtig mange overvejelser, der spiller ind, når man skal have udvalgt det rigtige tøj som tryllekunstner. Vi er godt nok ved at komme over den tid, hvor tryllekunstnere udelukkende bestod af mænd med kanin og høj hat, og vi er derfor ved at bevæge os ind i en lidt mere moderne og alsidig tid, hvor en tryllekunstner også sagtens kan gå på scenen i lidt mere afslappet tøj i stedet for i sit stiveste puds som et jakkesæt. Dog er det stadig de fleste, der vælger at tage et jakkesæt på scenen, mest fordi det udstråler at man er professionel, og så går det bare godt i spænd med resten af den magiske underholdning.

Personligt så har jeg valgt at optræde i en blå blazer med sorte cowboybukser til. Det er det, jeg normalvis tager ud at optræder i. Ud over at det sidder godt, så er der selvfølgelig en anden grund til, at man er nødt til at finde det helt rette tøj som tryllekunstner, og det er nemlig, at man skal have nok plads i lommerne til at kunne holde på alle sine tricks.

Jeg har valgt mit jakkesæt på baggrund af, at der er plads nok i både inder- og yderlommer til, at man kan have en masse forskellige tricks: jeg har både kort, mønter, elastikker og skumbolde med, når jeg er ude at optræde, og derfor er det ekstra vigtigt, at lommerne er store og fyldige, så der kan være plads til netop disse ting.