Fest
20 marts, 2018

Klæd dig rigtigt på til sidste skoledag

By Billig-Mode.dk

Spo1

Sidste skoledag nærmer sig med hastige skridt.

Det er efterhånden gået op for de fleste studerende, som allerede er begyndt at forberede sig til den store dag. Der skal nemlig tages hånd om rigtig mange praktiske opgaver som at købe karameller, forberede underholdning, købe alkohol, få styr på påklædningen og meget mere. I dag vil vi fortælle dig lidt om, hvordan du klæder dig rigtigt på til sidste skoledag. Artiklen er delt op i to sektioner med fokus på henholdsvis tøj til om dagen og tøj til om aftenen.

Tøj til om dagen

Traditionen tro møder landets mange afgangselever op i flotte, sjove og vovede kostumer på deres sidste skoledag. Den tradition bør du naturligvis støtte op om ved at investere i et sjovt kostume. Der findes rigtig mange fine kostumer til sidste skoledag. Du kan for eksempel klæde dig ud som fange, ko, jæger, sygeplejerske eller frø. Du kan vælge mellem flere hundrede kostumer, så mon ikke du kan finde mindst ét egnet kostume i det store sortiment.

Jo sjovere og skørere kostume, desto bedre, så vær ikke bange for at bruge din fantasi. Stort set alle tilgængelige kostumer kan fungere som sidste skoledag udklædning, hvorfor du har frit valg på alle hylder. Find yderligere inspiration hos din foretrukne forhandler af sidste skoledag kostumer.

Tøj til om aftenen

I planlægningsfasen skal du ikke kun lægge vægt på, hvilket kostume du skal have på om dagen, men også hvilket tøj du skal bære om aftenen. Det er om aftenen, at man for alvor har mulighed for at slå sig løs med dans, drinks og selskabslege.

Om aftenen skifter man det sjove kostume ud med noget pænt og festligt tøj. Som pige kan du trække i en fin cocktailkjole og sætte prikken over i’et med et par fine stiletter, opsat hår og yndige smykker. Som dreng vil du aldrig kunne gå helt galt i byen ved at hoppe i et velsiddende jakkesæt.